Vacature: Recruiter bij Conspect.

Ben jij die match maker die Yin en Yang bij elkaar brengt?
Dan heeft Conspect de perfecte uitdaging voor jou!

Jij gaat aan de slag om ons te helpen met het werven van nieuwe collega’s in de vakgebieden Java, Oracle, BI en OutSytems. Via een actieve benadering van je eigen-, het Conspect netwerk en daarbuiten slaag je er in om met kandidaten in contact te komen en hen te werven. Daarnaast krijg je als eigenaar van het recruitmentproces alle ruimte om de functie naar eigen inzicht in te vullen.


Kortom, ben jij een Recruitment professional die zijn of haar sporen al heeft verdiend? Staan plezier, passie en partnership in de uitvoering van je werk hoog in het vaandel? En ben je iemand die het leuk vindt om een divers takenpakket te hebben en te streven naar succes? Solliciteer direct!

Image

Wat krijg jij?

√ Geld
√ Lease auto of mobiliteitsvergoeding
√ Vast contract
√ Fijne werksfeer
√ Uitdagende projecten
√ Device-budget (laptop / telefoon)
√ Thuiswerkbudget
√ Trainingen en kennissessies

Wat vragen wij?

√ HBO diploma
√ Een aantal jaar ervaring als corporate en/ of bureau recruiter
√ Tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar
√ Goede communicatie skills

 

Wat ga jij doen?

Je bent gedreven in het behalen van je recruitmentresultaten en door jouw persoonlijke benadering leg je gemakkelijk contact. Als ambassadeur van Conspect beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je sterk in relatie beheer en kan jij de behoeftes van de betrokkenen achterhalen.

Primaire taak van jou is om kandidaten te werven die Conspect beter maken:

  • Als eigenaar van het recruitmentproces verbeter je het proces, stuur je deze bij en voer je deze uit;
  • Samen met je collega's zorg je voor een aantrekkelijke arbeidscommunicatie;
  • Het correct en overzichtelijk bijhouden van informatie in ons CRM;
  • Je signaleert de behoeften van de business units;
  • Je houdt je kennis up-to-date omtrent Recruitment en ICT;
  • Je zorgt voor informatie over de ICT- arbeidsmarkt en dit deel je intern;
  • Je sluit tweewekelijks aan bij het sales overleg om je collega’s bij te praten over de voortgang

Over Conspect

Wij verbinden de wereld om ons heen met elkaar, door middel van onze kennis en onze kernwaarden; namelijk Plezier, Passie en Partnership. Een optimale samenwerking in een uitdagende, moderne en vooral plezierige omgeving zal leiden tot fantastische prestaties.

Daarnaast sta je er bij ons nooit alleen voor. Er zijn altijd collega’s bereid om hun kennis en ervaring met je te delen. Heb je het gevoel dat je nog meer kan en wil leren? Ook hier is ruimte voor. Bij Conspect staan onze medewerkers op nummer één. Ook werken wij met z’n allen hard en willen we uitstekende kwaliteit leveren. Maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier hebt in zowel je werk als daarbuiten. Daarom organiseren we vrijmibo’s en regelmatige bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een duiktrip naar Malta of skiën in Oostenrijk......

Ook bieden wij een mooi salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je nog meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.


Inhoudelijke vragen over deze vacature? Of heb je vragen over de werving- en selectieprocedure? Schakel met onze happiness officer Bert Bremer, 06 - 467 40 168 of bert.bremer@conspect.nl 


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren.

0
Aantal medewerkers
Hoofdkantoor: Almere
88% man - 12% vrouw
0
Gemiddelde leeftijd

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image