BI Trends, wat staat ons te wachten?

De wereld digitaliseert, dus is er steeds meer data beschikbaar. Het is zonde om als organisatie niets met die data te doen. Gebruikt u deze data slim door het inzetten van Business Intelligence en Business Analytics? Dan is er een grote kans dat u uw concurrentie voorblijft én sneller innoveert. Mooi, want innoveren ligt aan de basis van betere resultaten. Op BI-vlak is er een flinke verandering gaande: BI wordt steeds belangrijker, in zowel grote als kleinere bedrijven. Sterker nog: hele businessmodellen worden omgebouwd naar een BI-gedreven strategie.

Maar hoe weet u op welke Business Intelligence trends u zich komend jaar moet richten? Dat is een uitdaging, want BI ontwikkelt zich continu en in hoog tempo.
Om u inzicht te geven in de Business Intelligence trends, bieden wij van Conspect u graag een whitepaper aan. Na het lezen van deze whitepaper bent u helemaal voorbereid op de toekomst en identificeert u snel groeikansen voor uw organisatie op het gebied van BI en BA.

De meest interessante Business Intelligence trends voor uw organisatie op een rij

Wat vindt u in deze whitepaper?

  • De markt verandert: Een overzicht van 7 belangrijke ICT-trends die de BI-/BA-wereld gaan veranderen.
  • Het BI-volwassenheidsmodel: Een uitleg van de 6 fases waarin een organisatie op BI-niveau zit, hoe een BI-/BA-er zich beweegt door deze fases én een praktijkvoorbeeld van een Conspecter.
  • Mooie voorbeelden: BI als businessmodel: BI-gedreven organisaties uitgelegd aan de hand van 2 voorbeelden.
Download de whitepaper met BI trends van 2018
0
mensen hebben de whitepaper al gedownload

Is deze Business Intelligence trends whitepaper interessant voor u?

Ja, als u wilt groeien met uw organisatie wel. Het geeft u meer inzicht in de trends en de kansen voor uw organisatie in de veranderende BI-markt. Want als er één markt snel verandert, dan is het de ICT-markt wel. Naast een overzicht van de Business Intelligence trends, nemen we u ook graag mee in het BI-volwassenheidsmodel. Dit model toont aan waar uw organisatie staat wanneer het aankomt op BI-volwassenheid. Ook leert u uit dit model waar uw BI/BA-medewerkers zich bevinden qua BI-volwassenheidsniveau.

Spreekt dit u aan? Download de whitepaper hier.