Business Intelligence (BI) in de zorg: hoe past u dit succesvol toe?

Waarschijnlijk weet u al dat de hoeveelheid data binnen de zorg enorm groeit. Door fusies en overnames werken zorginstellingen vaak met verschillende systemen. Dit zorgt voor versnippering van informatie en maakt het moeilijk om data snel en zorgvuldig te analyseren. Pakt u dit op de juiste manier aan? Dan krijgt u waardevolle inzichten in de prestaties van uw organisatie én de kansen om processen efficiënter en effectiever te maken. Het eindresultaat? Betere zorg tegen lagere kosten.  

Hoe zet u data om in managementinformatie waarmee uw organisatie verder komt? Structuur aanbrengen in de manier waarop uw organisatie informatie verwerkt is essentieel: Business Intelligence (BI) helpt u hierbij. Het is een belangrijk instrument voor de betrouwbaarheid van uw data, uw rapportages én de uiteindelijke dashboards. Denkt u maar aan het ‘garbage in garbage out’-principe. Dat maakt dat Business Intelligence onmisbaar is voor effectief informatiemanagement. Om u te helpen om BI succesvol toe te passen binnen uw eigen zorginstelling bieden wij, Conspect , u een whitepaper aan met onder meer een 5-stappenplan waarmee u zelf direct aan de slag kunt met BI in uw zorgorganisatie.

Waardevolle tips en trends over BI in de zorg

Wat vindt u in deze whitepaper?

0
mensen hebben de whitepaper al gedownload
Whitepaper over BI trends in de zorg

Bent u nieuwsgierig geworden? Download de whitepaper hier:

Waarom is kennis over BI in de zorg zo waardevol?

Na het lezen van deze whitepaper weet u wat er nodig is om betrouwbare dashboards en rapportages te maken op basis van uw bedrijfsgegevens. Hierdoor speelt uw organisatie beter in op trends en signaleert u tijdig waar winst te behalen is voor uw organisatie en uw patiënten en cliënten. Ja, want door onze tips in de praktijk te brengen profiteert u van de kansen die Big Data in de zorg u biedt. Wat dit concreet oplevert? Een verbetering van de concurrentiepositie en de winstgevendheid van uw organisatie. Bovenal bent u in staat om de kwaliteit van de zorg aan patiënten en cliënten verder te verbeteren. Dat is misschien wel de grootste winst van BI in de zorg.