Onze Subject Matter Experts

Wij stellen u graag voor aan onze Subject Matter Experts. Lees hieronder per vakgebied op welke manier zij kennis delen en collega's én de klant helpen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Cedric: SME BI Backend

Cedric is Business Intelligence Architect en helpt graag collega's met het ontwikkelen van de beste oplossingen voor de klant. Daarnaast was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van CDT, onze Datawarehouse Automation tool. In de regelmatige kennissessies deelt hij zijn kennis met collega's. Meer weten? Lees zijn hele verhaal hier.

Lees meer

Richard: SME Self Service BI

Richard is Lead Business Consultant en expert in visualisatie en dashboardtools. Vooral Tableau is een van zijn focuspunten, waarin hij ook trainingen verzorgd bij andere organisaties.  Zijn doel is om organisaties meer data gedreven te laten werken. Hoe hij dit doel bereikt? Lees het in zijn verhaal.

Lees meer

Marten: SME Java Backend

Marten is binnen Conspect Lead Java Consultant en onze steun en toeverlaat waar het gaat over vragen over Java en Spring. Met zijn jarenlange ervaring kennen Java en Spring voor hem bijna geen geheimen meer. Hij werkt sinds het ontstaan van Java met deze taal en sinds 2004 ook met Spring en andere gerelateerde producten.

Lees meer

Martijn: SME Oracle APEX

Martijn is binnen Conspect Subject Matter Expert voor softwareontwikkeling op het gebied van Oracle en APEX. Hij is sinds de introductie van APEX nagenoeg fulltime aan de slag geweest met deze technologie en heeft hier inmiddels 10 jaar ervaring mee. Daarvoor heeft hij vele jaren uitdagende projecten in Oracle softwareontwikkeling gedaan, waardoor hij een goed onderlegd is in Oracle database technologie.

Lees meer