Onze Subject Matter Experts

Wij stellen u graag voor aan onze Subject Matter Experts. Lees hieronder per vakgebied op welke manier zij kennis delen en collega's én de klant helpen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Joerie: SME BI Frontend

Joerie is een allround BI consultant en onder andere gespecialiseerd in verschillende frontend tools. Denk hierbij aan PowerBI en Tableau. 

Zijn doel is om binnen organisaties de juiste inzichten te creëren en gelijk impact maken door middel van het inzetten van een frontend tool.

Lees meer

Cedric: SME BI Backend

Cedric is Business Intelligence Architect en helpt graag collega's met het ontwikkelen van de beste oplossingen voor de klant. Daarnaast was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van CDT, onze Datawarehouse Automation tool. In de regelmatige kennissessies deelt hij zijn kennis met collega's. 

 

Lees meer

Claudia: SME Agile werken

Claudia is Business Consultant en werkt al sinds 2011 met verschillende Agile methodieken. 

Binnen Conspect én voor onze klanten is zij een vraagbaak voor Agile methodieken zoals Scrum, SAFe, Kanban, Lean, Less, Deming. 

 

Lees meer

Marten: SME Java Backend

Marten is binnen Conspect Lead Java Consultant en onze steun en toeverlaat waar het gaat over vragen over Java en Spring. Met zijn jarenlange ervaring kennen Java en Spring voor hem bijna geen geheimen meer. Hij werkt sinds het ontstaan van Java met deze taal en sinds 2004 ook met Spring en andere gerelateerde producten.

 

Lees meer