Blog

Microsoft ISV Silver Partner

Onze Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT) is geslaagd voor de SQL Server 2016 test. Hierdoor zijn wij, ook de komende twee jaar, Microsoft ISV Silver Partner. Meer weten over dit Partnership?

Microsoft ISV Silver Partner: eigen software verkopen.

Zowel individuen als organisaties kunnen Microsoft ISV Partner worden. Kortgezegd zijn de criteria hiervoor dat je software, welke op een Microsoft software en hardware loopt, ontwikkeld, verspreid en verkoopt. ISV staat dan ook voor independent software vendor: de individuele software verkoper.
Onze eigen ontwikkelde software, de Data Warehouse Automation Tool CDT, zorgt er daarnaast voor dat we toegang hebben tot het Microsoft Partner Network (MPN). Hierin halen we kennis op voor de ontwikkeling van onze software. Doordat CDT is geslaagd voor de SQL Server 2016 test, mogen wij de komende twee jaar onszelf ISV Silver Partner noemen. 

CDT: De Self Service Data Warehouse Automation tool.

Met CDT kun je binnen een paar uur zelf een data warehouse creëren op basis van Data Vault. Een belangrijke omgeving waar al uw data en bedrijfsinformatie samenkomt en vervolgens klaargezet wordt voor gebruik. Een gestructureerde en gecontroleerde data warehouse is belangrijk voor optimale inzichten en gebruik van de data binnen een organisatie.

Enkele voordelen van CDT zijn:

  • Geen diepgaande ICT-kennis nodig;
  • Binnen een paar uur operationeel;
  • Lage ontwikkel- en onderhoudskosten;
  • Lokale installatie niet nodig (webbased interface);
  • Intuïtieve visualisatie van configuratie-omgeving.

Meer weten over CDT? Neem dan een kijkje op deze pagina.