Blog

Verplaatst!! Informatiegestuurde overheid 2020

Op 19 november staan wij op Informatiegestuurde overheid (Verplaatst ivm het Corona virus), de beurs van Heliview rondom datagedreven werken voor gemeente en overheid! Informatiegestuurde overheid is hét congres om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen middels sessies van verschillende sprekers.

Ook Conspect is van de partij! Bij onze stand vertellen we graag meer over de stappen richting datagedreven werken en hoe u de maximale waarde kunt halen uit uw data. 

Publieke waarde creëren met data en informatie

Door middel van praktijkcases, interactieve sessies en break-outs vanuit de verschillende lagen van de overheid wordt u geïnspireerd om binnen uw organisatie zelf aan de slag te gaan met informatiegestuurd werken. U krijgt o.a. antwoord op de vragen:

  • Hoe organiseert u datagestuurd werken binnen uw organisatie?
  • Op welke manier gaat u op een ethisch en juridisch juiste manier om met data en informatie?
  • Hoe kunt u ervoor zorgen dat de kwaliteit van uw data voldoende is?
  • Hoe kunt u nieuwe technologie optimaal inzetten op het gebied van datagestuurd werken?
  • Op welke manier kunt u samen met burgers en het bedrijfsleven data verzamelen en delen?

Het congres De Informatiegestuurde Overheid gaat dus niet alleen over ICT, maar ook over proces- en cultuurveranderingen binnen de organisatie.

Wilt u zich aanmelden voor deze beurs? Dit kan kosteloos als u een eindgebruiker bent. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden. Zien wij u daar? 
Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via +31 (0)36 538 7292.