Software Solutions: strategisch advies, software implementatie en projecten

U wilt op elk moment actueel inzicht in de prestaties van uw organisatie? Logisch, want hiermee bent u in staat om doelgerichte acties te ondernemen. Zo behaalt u sneller uw doelstellingen. Het goede nieuws: alle informatie die u nodig heeft om de juiste knopen door te hakken is al aanwezig binnen uw organisatie. De data verzamelen uit verschillende bronnen, deze slim koppelen en vervolgens visueel maken doet u met Business Intelligence & Analytics. Door dit voor de lange termijn in te richten in uw organisatie maakt u de juiste strategische keuzes. Is dit niet wat u zoekt, heeft u hulp nodig bij een capaciteitsvraag of beheer? Bekijk dan onze ICT diensten pagina.

Image

Waarmee heeft u hulp nodig?

  • Vraagstelling helder krijgen;
  • Oplossingen op korte en lange termijn formuleren;
  • Uitstippelen en invullen van uw BI-beleid;
  • Advies rondom BI-tools, waaronder onze eigen Datawarehouse Automation Tool CDT; 
  • Implementeren van het gegeven advies;
  • Beheer en optimalisatie van geïmplementeerde oplossingen.

Als Business Intelligence partner helpen we u om het rendement van uw investering zo groot mogelijk te maken. Daarom sluiten de oplossingen zo goed mogelijk aan op uw huidige BI-landschap en de strategische doelen van uw organisatie. Alleen zo levert uw bedrijfsinformatie daadwerkelijk de inzichten op die de business nodig heeft.

U wilt meer kennis opdoen over BI? Bekijk dan onze Whitepapers.

Wilt u snel in gesprek over de mogelijkheden om met Conspect aan de slag te gaan? Neem zelf contact op via +31 (0)36 538 72 92 of vul dit formulier in.