Business Solutions: strategisch advies, software implementatie en projecten

U wilt op elk moment actueel inzicht in de prestaties van uw organisatie? Logisch, want hiermee bent u in staat om doelgerichte acties te ondernemen. Zo behaalt u sneller uw doelstellingen. Het goede nieuws: alle informatie die u nodig heeft om de juiste knopen door te hakken is al aanwezig binnen uw organisatie. De data verzamelen uit verschillende bronnen, deze slim koppelen en vervolgens visueel maken doet u met Business Intelligence & Analytics. Door dit voor de lange termijn in te richten in uw organisatie maakt u de juiste strategische keuzes. Is dit niet wat u zoekt, heeft u hulp nodig bij een capaciteitsvraag of beheer? Bekijk dan onze ICT Consultancy pagina.

Software solutions: advies rondom ICT projecten

Werkzaam binnen de gemeente? Bekijk dan onze gemeente casus.  

Werkzaam binnen een zorginstelling? Bekijk dan onze zorg casus.  

Waarmee heeft u hulp nodig?

  • Vraagstelling en KPI's helder krijgen;
  • Oplossingen voor korte en lange termijn formuleren;
  • Uitstippelen en invullen van uw BI straat;
  • Advies rondom BI-tools, waaronder onze eigen Datawarehouse Automation Tool CDT; 
  • Implementeren van de gekozen BI-tool;
  • Beheer en optimalisatie van geïmplementeerde oplossingen.

Als Business Intelligence partner helpen we u om het rendement van uw investering zo groot mogelijk te maken. Daarom sluiten de oplossingen zo goed mogelijk aan op uw huidige BI-landschap en de strategische doelen van uw organisatie. Alleen zo levert uw bedrijfsinformatie daadwerkelijk de inzichten op die de business nodig heeft.

Wilt u snel in gesprek over de mogelijkheden om met Conspect aan de slag te gaan? Neem contact op via +31 (0)36 538 72 92 of vul het contactformulier in.

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image