Software Solutions: strategisch advies, software implementatie en projecten

U wilt op elk moment actueel inzicht in de prestaties van uw organisatie? Logisch, want hiermee bent u in staat om doelgerichte acties te ondernemen. Zo behaalt u sneller uw doelstellingen. Het goede nieuws: alle informatie die u nodig heeft om de juiste knopen door te hakken is al aanwezig binnen uw organisatie. De data verzamelen uit verschillende bronnen, deze slim koppelen en vervolgens visueel maken doet u met Business Intelligence & Analytics. Door dit voor de lange termijn in te richten in uw organisatie maakt u de juiste strategische keuzes. Is dit niet wat u zoekt, heeft u hulp nodig bij een capaciteitsvraag of beheer? Bekijk dan onze ICT diensten pagina.

Image

Werkzaam binnen de gemeente? Bekijk dan onze gemeente pagina.  

Werkzaam binnen een zorginstelling? Bekijk dan onze zorg pagina.  

Waarmee heeft u hulp nodig?

  • Vraagstelling en KPI's helder krijgen;
  • Oplossingen op korte en lange termijn formuleren;
  • Uitstippelen en invullen van uw BI straat;
  • Advies rondom BI-tools, waaronder onze eigen Datawarehouse Automation Tool CDT; 
  • Implementeren van de geadviseerde BI-tool;
  • Beheer en optimalisatie van geïmplementeerde oplossingen.

Als Business Intelligence partner helpen we u om het rendement van uw investering zo groot mogelijk te maken. Daarom sluiten de oplossingen zo goed mogelijk aan op uw huidige BI-landschap en de strategische doelen van uw organisatie. Alleen zo levert uw bedrijfsinformatie daadwerkelijk de inzichten op die de business nodig heeft.

Wilt u snel in gesprek over de mogelijkheden om met Conspect aan de slag te gaan? Neem contact op via +31 (0)36 538 72 92 of vul dit formulier in.

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image