Benieuwd naar de meerwaarde van een Business Intelligence partner?

U wilt op elk moment actueel inzicht in de prestaties van uw organisatie? Logisch, want hiermee bent u in staat om doelgerichte actie te ondernemen. Zo zult u sneller uw doelstellingen behalen. Het goede nieuws: alle informatie die u nodig heeft om de juiste knopen door te hakken is al aanwezig binnen uw organisatie. De uitdaging is dan ook hoe u deze verzamelt, slim koppelt en visueel maakt: Business Intelligence & Analytics.

Uw Business Intelligence partner voor ICT-oplossingen
Heeft u zelf niet de juist kennis in huis? Schakel dan Conspect in als uw Business Intelligence partner. Ons team van 20 Business Intelligence professionals staat voor u klaar en adviseert u onder meer over de keuze van BI-tools. Klinkt dat goed? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons u bellen op een moment van uw keuze.

      

Toekomstgericht zonder stappen over te slaan


Hoe profiteert uw organisatie optimaal van de mogelijkheden die Business Intelligence & Analytics te bieden hebben? Dat begint met het kiezen van een deskundige Business Intelligence partner die naar u luistert en die de juiste vragen stelt. Over de huidige stand van zaken binnen uw organisatie en waar u naartoe wilt. Een Business Intelligence partner die eerst uw behoefte concreet maakt en die open en eerlijk is over de mogelijkheden. Dit kan ook betekenen dat we u adviseren - afhankelijk van de context van uw vraagstuk - om eerst de toepassing van bestaande applicaties effectiever te maken. U kijkt er misschien van op, maar het kan de moeite waard zijn om bijvoorbeeld het gebruik van Excel binnen uw organisatie te optimaliseren. Zeker als we hiermee op korte termijn de kwaliteit van uw data én uw besluitvorming verbeteren.  

Uiteraard vinden wij het net als u belangrijk dat uw keuzes voor Business Intelligence & Analytics oplossingen toekomstbestendig zijn. En dat ze voldoende aansluiten op het huidige BI-landschap van uw organisatie. Alleen zo levert uw bedrijfsinformatie daadwerkelijk de inzichten op die u nodig heeft. Als Business Intelligence partner helpen we u om het rendement van uw investering zo groot mogelijk te maken.

Wilt u weten hoe wij u als Business Intelligence Partner helpen om maximaal te profiteren van de voordelen van Business Intelligence & Analytics? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons bellen wanneer het u uitkomt. 

 

Werkwijze van Conspect dé Business Intelligence partner voor uw organisatie

Gaat u met ons aan de slag dan vliegt u direct ervaring in. Met BI-specialisten die slagvaardig en doelgericht te werk gaan. Wat gaan we voor u doen? 
  • Vraagstelling helder krijgen
  • Oplossing korte en lange termijn formuleren*
  • Uitstippelen en invullen van uw BI-beleid
  • Adviseren in BI-tools 
  • Implementeren van het advies
  • Beheren en optimaliseren van geïmplementeerde oplossingen

* Zijn er mogelijkheden om op korte termijn de waarde van uw bedrijfsinformatie te vergroten? Ook die brengen we in kaart. Het kan bijvoorbeeld de moeite waard zijn om eerst het gebruik van bestaande applicaties te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan Excel. Zo ziet u meteen vanaf het begin al resultaat. 

Business Intelligence partner met brede expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij naast Business Intelligence partner ook Business Intelligence & Analytics specialist met een brede expertise. Dit maakt ons een uitstekende partij voor al uw Business Intelligence vraagstukken. Dit is ook de ervaring van zorginstelling Philadelphia. Jasper Drenth, Lead Business Analyst, vertelt in deze klantcase over informatievoorziening in de zorg én de succesvolle implementatie van de Conspect Datawarehouse Tool (CDT)

Natuurlijk dagen we onszelf voortdurend uit om het beste uit onszelf en uit onze BI-oplossingen te halen. Hierdoor leveren we een structurele bijdrage aan uw BI-succes.

Naast focus op een prettige samenwerking nemen we hiervoor mee:

Wilt u meer weten? Laat ons u bellen wanneer het u uitkomt


Wilt u snel in gesprek over de mogelijkheden om met Conspect als uw Business Intelligence partner kansen op het gebied van informatiemanagement te verzilveren? Laat ons u dan bellen op een moment naar keuze.