Snel en probleemloos de juiste ICT-er inhuren


Is de implementatie van uw ICT-project een race tegen de klok en komt u mensen tekort? Wilt u met spoed een ICT-er inhuren met expertise op het gebied van Java (back-end), Oracle, Oracle APEX of Business Intelligence? Neem dan snel contact met ons op. Al meer dan 15 jaar is Conspect een vertrouwde partner voor inhuur ICT. Ons criterium? De juiste persoon op de juiste plek. Een ICT-er inhuren is maatwerk. Daarom gaan we zeer zorgvuldig met uw aanvraag om.
Snel de juiste ICT-er inhuren
Heeft u geen tijd te verliezen en wilt u op korte termijn een ICT-er inhuren? Wij gaan direct voor u aan de slag om een goed voorstel te doen. Laat ons u vandaag nog terugbellen. Of wilt u weten wat onze klanten vinden van onze IT-consulting? Bekijk dan de klantcase van Philadelphia over informatievoorziening in de zorg, waarin Jasper Drenth, Lead Business Analyst en projectleider BI bij de zorginstelling vertelt over zijn ervaring met ons.
Natuurlijk wilt u alleen een ICT-er inhuren die u écht verder helpt. U zoekt gemotiveerde mensen die goed aansluiten met hun ervaring en kennisniveau en die snel thuis zijn in uw organisatie. Een ICT-er inhuren op basis van ‘de juiste persoon op de juiste plek’. Vanzelfsprekend is dat ook ons criterium wanneer we binnen ons team op zoek gaan naar de juiste match. 

ICT-er inhuren met de juiste kennis en ervaring

We voelen ons betrokken bij de resultaten die u behaalt. Daarom zijn we open en eerlijk over de mogelijkheden voor de inhuur van ICT. Ons team van ICT-professionals beschikt over veel specifieke kennis en ervaring. Neem bijvoorbeeld collega Marten. Hij is Java Spring goeroe en werkt op dit moment aan zijn derde boek over dit onderwerp.

Naast onze eigen medewerkers kunnen we voor inhuur ICT een beroep doen op een vertrouwd netwerk van freelancers.  Aan deze professionals stellen we dezelfde hoge eisen. U ziet het. Als het nodig is zoeken we verder tot we de juiste persoon voor uw project gevonden hebben. 

Wilt u ook een ICT-er inhuren die gek is op het vak en die snel op volle kracht meedraait in uw team? Plan dan een kennismaking in.

ICT-er inhuren? Welke expertise heeft u nodig?

Welke expertise heeft u nodig om uw deadline te halen? U kunt bij ons een ICT-er inhuren met veel
specifieke kennis en ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende expertises:
  • Business Intelligence & Analytics
  • Oracle
  • Oracle APEX
  • Java Backend

ICT-er inhuren tegen flexibele voorwaarden

Zijn er nieuwe ontwikkelingen binnen uw ICT-project? Heeft u bijvoorbeeld minder capaciteit nodig of is er behoefte aan andere expertise? Dan passen wij ons aan uw situatie aan. Wij hanteren namelijk flexibele voorwaarden voor de inhuur van ICT-professionals. Natuurlijk houden we zelf ook de vinger aan de pols. Hoe u dit merkt? Onze ‘business connector’ Robin Boot komt regelmatig op uw locatie langs om met zijn collega in gesprek te gaan. Heeft u zelf ook zaken die u wilt bespreken? Natuurlijk is ook daar gelegenheid voor. U kunt er zeker van zijn dat u op elk moment de juiste persoon én de juiste expertise in huis heeft.

U zult niet de eerste zijn die besluit om ons voortaan als eerste te bellen wanneer u extra mensen nodig heeft. Zo is het ook gegaan bij de Teammanager IT-development bij een van onze e-commerce klanten. Hoe we hem overtuigd hebben? Dit was zijn antwoord:

‘Het komt regelmatig voor dat we besluiten meer gas te geven op bepaalde projecten. Dan hebben we extra capaciteit nodig. Met Conspect kunnen we snel schakelen om de juiste expertises snel in huis te hebben. Deze manier van werken vinden we erg prettig’ - Teamleider IT-development e-commercebedrijf’

Wilt u zelf ervaren wat de kracht is van onze ICT-professionals? Maak een belafspraak om uw wensen te bespreken. ICT-er inhuren? Professionals van Conspect bieden meer

Haal gedreven en enthousiaste vakmensen in huis. Van Ontwikkelaars, Architecten tot andere ICT-specialisten die van uitdaging houden en die trots zijn op de mijlpalen die ze bereiken. Naast de nodige technische skills beschikken ze over goede sociale vaardigheden. Onze mensen staan bekend als vriendelijke en behulpzame collega’s. Het zijn eigenschappen die we koesteren. Wat ze vormen de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Ook ontdekken wat de meerwaarde is van onze professionals voor uw ICT-project? Wij maken graag een voorstel op maat. Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u uitkomt.