Java en Oracle: Agile Software Development

U zoekt expertise op het gebied van Oracle of Java voor het ontwikkelen van  software? Onze consultants helpen u verder met het adviseren, ontwerpen, bouwen en implementeren van nieuwe diensten en moderne toepassingen. Daarnaast testen en onderhouden wij bestaande applicaties. Door een optimale samenwerking worden er besparingen gecreëerd voor de klant. 
Een aantal van onze succesvolle projecten:

  • Het ontwikkelen van software voor het verduurzamen van gebouwen.
  • Een besparing van tot wel 70% realiseren binnen een lopend project.
  • Implementatie van een Agile strategie op nieuwe en bestaande software.
  • Het opsporen en oplossen van fouten binnen een ontwikkelde applicatie.
  • Snel een functionele interface bouwen voor een leasemaatschappij. 

U wilt meer informatie over wat onze Java en Oracle consultants voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Image

U zoekt versterking in de vorm van capaciteit?

De implementatie van uw ICT-project of beheer loopt nog niet helemaal lekker. Of u komt mensen tekort in uw team? Dan zoekt u een oplossing voor uw capaciteitsvraag of voor ondersteuning en beheer. In de vorm van gemotiveerde mensen op het gebied van Java (back-end) of Oracle (APEX) die goed bij uw team aansluiten qua ervaring en kennisniveau. Kortom u wilt een ICT-er inhuren op basis van ‘de juiste persoon op de juiste plek’, dát is precies ons specialisme: het maken van de juiste match.

Of u wilt vraagstukken oplossing middels een project?

U wilt op elk moment actueel inzicht in de prestaties van uw organisatie? Logisch, want hiermee bent u in staat om doelgerichte acties te ondernemen. Zo behaalt u sneller uw doelstellingen. Het goede nieuws: alle informatie die u nodig heeft om de juiste knopen door te hakken is al aanwezig binnen uw organisatie. Wij helpen u met de ontwikkeling en implementatie van de juiste software om de informatie te ordenen. Dit doen wij ook op projectbasis om de strategische doelen van uw organisatie te behalen.