ICT Consultancy: Capaciteit, ondersteuning en beheer

De implementatie van uw ICT-project of beheer loopt nog niet helemaal lekker. Of u komt mensen tekort in uw team? Dan zoekt u een oplossing voor uw capaciteitsvraag of voor ondersteuning en beheer. In de vorm van gemotiveerde mensen die goed bij uw team aansluiten qua ervaring en kennisniveau op het gebied van:
Java (back-end)
- Front-end.

Oracle (APEX)
- Business Intelligence
- OutSystems

Kortom u wilt een ICT-er inhuren op basis van ‘de juiste persoon op de juiste plek’, dát is precies ons specialisme: het maken van de juiste match. 

Ondersteuning in beheer en capaciteit middels ICT diensten

Liever strategisch advies of de implementatie van software? Ook daar helpen wij u bij. Bekijk onze Business Solutions pagina.

Van Ontwikkelaars tot BI-specialisten, ze houden van uitdaging en behalen met trots mijlpalen voor hun klant. Naast de nodige technische skills beschikken ze over goede sociale vaardigheden. Onze mensen staan bekend als vriendelijke en behulpzame collega’s. Deze eigenschappen koesteren we, want ze vormen de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Dat blijkt wel uit de samenwerking met Stichting Philadelphia waarbij we ondersteuning bieden bij de informatievoorziening in de zorg. Jasper Drenth, Lead Business Analist en projectleider BI vertelt over zijn ervaring met ons in de klantcase Philadelphia.

U wilt snel ervaren hoe wij u kunnen helpen? Maak een afspraak om uw wensen te bespreken of neem zelf contact op via +31 (0)36 538 72 92.

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image