Front-end developer inhuren

Bent u bezig met een transitie richting micro-services of bent u bezig in een refactor traject? Wilt u daarbij up-to-date zijn met een bijbehorende Front-end applicatie? Dan zijn wij uw Front-end partner! Naast het ontwikkelen van een goede Back-end interface speelt tegenwoordig de Front-end een bijna net zo belangrijke rol. Een mooie Front-end die aansluit bij de User Experience van de gebruiker kan voor een boost van uw product of dienst zorgen. Bovendien is een goede samenwerking tussen Front- en Back-end van belang voor het succes van uw project. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen doen!

Hulp bij Front-end ontwikkeling in uw project

U bent in uw lopende project bezig met het ontwikkelen of onderhouden van een applicatie? Maar mist hiervoor kennis of capaciteit in uw huidige team? Onze consultants kunnen u hiermee helpen, denk onder andere aan:

  • De koppeling maken tussen de wensen van de Business en het development team.
  • Het ontwikkelen van een volledig nieuwe Front-end of dit nu een interface, website of applicatie is.
  • Het onderhouden en testen van de Front-end, ook op User Experience vlak.
  • Het maken van slimme, efficiente Back-end koppelingen, met het oog op de performance van de applicatie.

Image

Benieuwd naar wat onze consultants voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 036-5387292 of dit formulier:

Front-end consultancy

Onze consultants op het gebied van Front-end hebben kennis en ervaring met verschillende frameworks. Denk, naast HTML & CSS aan Angular, Javascript en Typescript. Dit zijn de meest gebruikte frameworks bij de ontwikkeling van een Front-end applicatie.  Onze Front-end consultants zijn naast technisch up-to-date, ook procesmatig up-to-date. Zo hebben ze allemaal de Scrum certificaten behaald.  Door het agile aanpakken van een project blijft uw klantvraag en behoefte altijd voorop staan. Bovendien blijft u betrokken bij de voortgang van de ontwikkeling en kunt u bijsturen gedurende de ontwikkeling.

U heeft hulp nodig bij de ontwikkeling van uw Front-end? Wij gaan graag in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Gelijk contact? Bel dan naar 036-5387292 of vul het contactformulier in.

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image