Tableau BI-tool is er voor iedereen

Zoekt u een Self Service Business Analytics tool waarmee zelfs de grootste non-techneut zich een echte data-expert voelt? Een BI-tool die uw medewerkers in staat stelt om eenvoudig en snel hun bedrijfsvraagstukken te beantwoorden? Dan is de Tableau BI-tool zeker geschikt voor uw organisatie.

Conspect Consultants werken al jaren met de Tableau BI-tool en die hielpen mee om de tool verder te ontwikkelen door mee te draaien in bèta releases. Kortom, echte specialisten dus. Voeg deze ervaring toe aan onze expertise als Business Intelligence Partner en u begrijpt dat u ons met een gerust hart alles kunt vragen over Business Intelligence & Analytics en BI-tools zoals Tableau.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen om Tabelau BI-tool of aanvullende BI-tools succesvol in te zetten? Neem contact met ons op voor meer informatie.
Download hier de free trial van Tableau

Meer inzichten in minder tijd met Tableau BI-tool

Hoelang duurt het nu voordat u beschikt over de informatie die u nodig heeft? Met Tableau BI-tool kost het maken van rapportages en dashboards aanzienlijk minder tijd. U gaat zelf aan de slag en ontlast uw collega’s van IT.

Met Tableau BI-tool beschikt u over een drag & drop interface. Dit is hét gereedschap om data te ‘slicen en dicen’. Hiermee haalt u waardevolle informatie uit de groeiende hoeveelheid data binnen uw organisatie. Informatie die u inzicht geeft in zaken als customer journey en die u in staat stelt om mensen en middelen efficiënter in te zetten. 

Waardevolle inzichten wilt u natuurlijk zoveel mogelijk delen met collega’s en andere doelgroepen. Daarom is het met Tableau Server heel eenvoudig om dashboards te delen. Met één druk op de knop publiceert u uw interactieve dashboards naar een beveiligde webserver waar uw collega’s en andere belanghebbenden ze - met de juiste rechten - via hun webbrowser, tablet of smartphone kunnen bekijken en gebruiken.

Haal meer uit Tableau BI-tool met Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT)

U maakt optimaal gebruik van BI-tools zoals Tableau wanneer u deze koppelt aan een datawarehouse. Dit is een omgeving waarin u data uit verschillende bronnen samenbrengt en voorbewerkt. Hiermee voorkomt u dat uw medewerkers met vervuilde data werken en foutieve vergelijkingen maken.

Normaal gesproken is het opzetten en vullen van een datawarehouse een tijdrovende klus. Daarom ontwikkelden wij de Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT). Hiermee is het realiseren van een datawarehouse een geautomatiseerd proces. CDT zorgt voor een reductie van de ontwikkeltijd tot wel 80%! Natuurlijk helpen we u graag met de implementatie van CDT en een effectieve koppeling met uw Tableau BI-tool.

Abonnementsvormen voor Tableau BI-tool

Om te starten met Tableau BI-tool hoeft u geen grote investering te doen. U kiest de abonnenmentsvorm die bij u past (of een combinatie) en gaat aan de slag.

Wilt u Tableau eerst 14 dagen gratis uitproberen? Download dan de versie van uw keuze via de speciale link.
 • Tableau Desktop Professional
  70 dollar per gebruiker/per maand
  Connecten met 100+ databronnen
  Gratis trial versie
 • Tableau Server Explorer
  35 dollar per gebruiker/per maand
  Snel en eenvoudig interactieve dashboards delen
  Gratis trial versie
 • Tableau Online
  42 dollar per gebruiker/per maand
  Datavisualisatie in de cloud
  Gratis trial versie

Koopt u liever zelf de software voor Tableau BI-tool? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de tarieven.

Neem contact met ons op over Tableau BI-tool

Oriënteert u zich liever op de mogelijkheden met een ervaren BI en Tableau specialist? Dat kan natuurlijk ook. Wij laten u ook graag zien welke aanvullende Business Intelligence & Analytics oplossingen er mogelijk zijn. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in of bel ons op +31 (0)36 538 72 92.