SAS BI: innovatieve oplossingen voor Business Intelligence & Analytics

Zoekt u een robuuste en kwalitatief hoogwaardige Business Intelligence oplossing? Software die ontwikkeld is voor het analyseren van grote en complexe datasets maar die ook meerwaarde biedt voor kleinere organisaties? De BI-specialisten van Conspect adviseren u graag over de mogeljikheden van het SAS BI-platform en zijn ervaren als het gaat om de implementatie en het beheer.

Als partner van SAS én Business Intelligence Partner maken wij uw keuze voor het SAS BI-platform extra interessant. Werk samen met een partij die deze Business Intelligence oplossing door en door kent, maar die ook in staat is om in korte tijd uw specifieke informatiebehoefte in kaart te brengen. Dit doen we bijvoorbeeld met grondige informatie- of procesanalyses.

Een van onze SAS/BI-Consultants verwoordt wat u van ons mag verwachten: “SAS levert het gereedschap en wij zijn de aannemer die voor u een droomhuis neerzet en desgewenst uitbouwt.” Bij onze klanten staat SAS bekend als een betrouwbare en daadkrachtige leverancier. Het zijn eigenschappen die wij als Business Intelligence Partner erg belangrijk vinden.

Kiest u ook voor een krachtige BI-oplossing zoals SAS? Laat u zich graag adviseren door specialisten die hun mouwen opstropen voor het beste resultaat? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons u bellen op een moment dat het u uitkomt.

SAS BI is er voor grote én kleinere organisaties

SAS BI vindt u van oudsher terug in grote organisaties binnen de financiële sector, de overheid en de farmaceutische industrie. Het platform biedt banken effectieve oplossingen voor het uitvoeren en beheersen van riskmanagementprocessen ten behoeve van fraudebestrijding en is zeer geschikt voor het verwerken van (wetenschappelijke) onderzoeksgegevens. 

Goed om te weten: dankzij de ontwikkeling van het platform en de uitbreiding met nieuwe tools is SAS ook interessant voor kleinere spelers in elke sector.

Interessante tools binnen het SAS BI platform

Een aantal interessante tools binnen het SAS-platform zetten we voor u op een rij:

 • SAS Data Integration (DI) Studio
  Dit is een krachtige en veelzijdige tool waarmee u gegevens uit verschillende bronnen in vrijwel ieder formaat ontsluit en integreert in een datawarehouse voor betrouwbare analyses.
 • SAS Enterprise Guide (EG) & SAS Visual Analytics
  Met deze tools beschikt u over talloze mogelijkheden om geïntegreerde informatie uit uw datawarehouse te analyseren en te presenteren.
 • SAS Office Analytics
  Deze suite is onderdeel van SAS Visual Analytics en stelt u in staat om SAS te gebruiken binnen de vertrouwde Microsoft Office omgeving.
 • SAS Mobile BI
  Met deze tool deelt u eenvoudig rapporten die u in SAS Visual Analytics heeft gemaakt.

Praktijkervaring SAS BI

Vanzelfsprekend vraagt u zich af voor welke klanten ons BI-team SAS BI projecten heeft geadviseerd en geïmplementeerd. Onze experts hebben ervaring binnen de financiële sector en (semi) overheidsinstellingen. Werkzaamheden bestonden onder meer uit het ontwikkelen van programmatuur (met behulp van SAS DI Studio) om brondata te ontsluiten en het ontwikkelen van rapportages en dashboards op basis van de specifieke informatiebehoefte van de klant.

Interesse in SAS BI? Maak er werk van.

Meer weten over de mogelijkheden van SAS BI en andere Business Intelligence & Analytics oplossingen? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in of bel ons met uw vragen op +31 36 538 72 92.