Pyramid Analytics: uitblinker in data discovery en presentatie

Vragen uw medewerkers om Business Analytics software waarmee ze eenvoudig zelf complexe analyses maken? Zoekt u een Self Service Analytics tool die zich onderscheidt door de mogelijkheden om aansprekende en interactieve presentaties en publicaties te maken van uw analyses? Maak dan kennis met Pyramids Analytics. 

Het BI-team van Conspect laat u graag zien hoe u met Pyramid Analytics werkt aan effectief informatiemanagement binnen uw organisatie. Als reseller van Pyramid Analytics verzorgen wij naast advies over ook de implementatie van deze BI-tool. Dit deden we bijvoorbeeld voor zorginstelling Philadelphia, als onderdeel van een uitgebreid Business Intelligence project.
Image

Is uw organisatie toe aan een uitbreiding van het huidige BI-landschap met een robuuste Self Service Analytics tool? Wij laten graag zien hoe u optimaal profiteert van de mogelijkheden. Bijvoorbeeld door Pyramid Analytics te combineren met andere BI-tools zoals de Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT). Hiermee is het realiseren van een datwawarehouse - waar data uit verschillende bronnen samenkomt en voorbewerkt wordt - een stuk eenvoudiger en de onwikkeltijd tot 80% korter. Meer weten? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in.

Wat kunt u doen met Pyramid Analytics?

Pyramid Analytics is een multi-user applicatie die u opent in uw webbrowser. U hoeft zelf niets te installeren en dat levert belangrijke voordelen op als het gaat om beheer en support. Pyramid Analytics is server-based en houdt rekening met strenge eisen rond datagovernance.

Pyramid Analytics bestaat uit 4 geïntegreerde modules waarmee u aan de slag kunt om data voor te bereiden en te modelleren, visualiseren, analyseren, publiceren en presenteren. Heeft u bij een van de modules advies en/of hulp nodig? Onze specialisten helpen u graag.
  1. Data modelleren

Uit welke bronnen gaat u data ontsluiten? Welke databases wilt u met elkaar verbinden? Met deze module gaat u aan de slag om een stevige basis te leggen voor betrouwbare analyses. Naast data modelleren, kunt u met deze module hiërachieën bepalen, berekende velden of calculaties maken en security rollen instellen. 
  1. Data discovery

Werkt u met grote datasets? Dan is het soms lastig om patronen te herkennen die belangrijk zijn voor uw besluitvorming. Met data discovery gaat u gericht op zoek naar afwijkende en relevante patronen in uw data. U maakt vervolgens rapporten, grafieken en dashboard die u via de server deelt met uw collega’s.
  1. Story Board

Deze module heeft als doel om inzichten op een interactieve manier te presenteren. U sleept rapporten, grafieken en dashboards naar het Story Board terwijl de dataconnectie in stand blijft. En dat maakt Story Board zo interessant. Zodra gegevens worden bijgewerkt laat Story Board meteen de meest actuele data zien. Met deze module kunnen gebruikers links leggen tussen diverse grafieken.

  1. Publications

Deze module is een reportbuilder waarmee u prachtige documenten vanuit Story Board naar PDF omzet voor doelgroepen die niet met Story Board kunnen of willen werken. Als extra optie voegt u dynamische teksten toe. Hiermee benoemt u bijvoorbeeld automatisch uw meest succesvolle product in de begeleidende tekst bij een grafiek.

Starten met Pyramid Analytics is laagdrempelig

Starten met Pyramid Analytics is zeer laagdrempelig dankzij de gratis instapversie. Natuurlijk is het goed om eerst te bepalen of deze BI-tool voldoende aansluit op uw informatiebehoefte en uw huidige Business Intelligence landschap. Ons Business Intelligence team staat klaar om u te adviseren.

Meer weten over Pyramid Analytics en aanvullende oplossingen voor uw Business Intelligence & Analytics vraagstukken? Plan dan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking of bel ons op + 31 (0)36 538 72 92.