Bij welke ICT-oplossingen heeft u hulp nodig?


Hoe effectief zijn de ICT-oplossingen die u gekozen heeft? Wat heeft u nodig om succesvol in te blijven spelen op de ontwikkelingen in en rond uw organisatie? Deze vragen zijn 
altijd actueel en leveren nieuwe uitdagingen op. Zowel voor de korte als de langere termijn. Daarom vindt u bij Conspect ICT-oplossingen die u vandaag én morgen verder helpen. Ga met ons in gesprek als uw Business Intelligence partner en profiteer van onze expertise voor uw IT-consulting. Heeft u met spoed extra capaciteit nodig? Ook een ICT-er inhuren doet u probleemloos bij Conspect.  

Zoekt u ook naar ICT-oplossingen waarmee u succesvol inspeelt op uitdagingen op de korte en langere termijn? Plan dan een kennismakingsgesprek in of laat ons u terugbellen op een moment van uw keuze.ICT-oplossingen voor Business Intelligence & Analytics

Hoe zet u informatie om in waardevolle inzichten?

Business Intelligence & Analytics vraagstukken zijn vaak complex. Gelukkig zijn er mensen die hier met plezier hun tanden in zetten: onze mensen. Op een prettige manier helpen ze uw team om succesvol in te spelen op de veranderende informatiebehoefte binnen uw organisatie. Met oog voor mogelijkheden om snel de eerste stap zet. Bijvoorbeeld door slimmer gebruik te maken van uw bestaande ICT-oplossingen zoals BI-tools

Bent u benieuwd hoe we ook voor u ICT-oplossingen bedenken en implementeren waarmee u echt vooruit kunt? Maak dan kennis met de werkwijze van uw toekomstige Business Intelligence partner.

Wilt u weten wat onze klanten vinden van onze IT-consulting? Bekijk dan de klantcase van Philadelphia over informatievoorzieining in de zorg, waarin Jasper Drenth, Lead Business Analyst en projectleider BI bij Philadelphia vertelt hoe wij hen helpen bij hun BI-uitdagingen.

ICT-oplossingen voor capaciteitsvraagstukken

Welke ICT-professionals heeft u nodig om uw deadline te halen?

Heeft u tijdelijk maar dringend behoefte aan ervaren ICT-professionals op het gebied van Java (back-end), Oracle, Oracle APEX Business Intelligence of OutSystems. Wij zorgen voor tijdelijke experts die met hun kennis en ervaring aan een half woord genoeg hebben. Specialisten die ook nog eens over een geheim wapen beschikken: de combinatie van expertise en goede sociale vaardigheden. Dat werkt een stuk prettiger, toch? 

Wilt u voortaan zorgeloos de implementatie van uw project voltooien? Ontdek dan wat een ICT-er inhuren bij Conspect betekent.

ICT-oplossingen voor consultancy

Op zoek naar de juiste professional voor advies over uw ICT-vraagstuk?

Heeft u concrete vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT? Zijn alle ogen op uw team gericht maar heeft u onvoldoende kennis om zelf oplossingen te definiëren? Wij hebben specialisten in huis die doelgericht met ICT-oplossingen aan de slag gaan. Met ruime expertise op het gebied van Java (back-end), Oracle, Oracle APEX, Business Intelligence en OutSystems. U krijgt ICT-professionals over de vloer die snel thuis zijn in uw organisatie en die op elk niveau een prettige gesprekspartner zijn. 

Zoekt u Consultants die op op effectieve wijze uw ICT-vraagstukken beetpakken en oplossen? Lees dan meer over onze aanpak op het gebied van ICT-consulting.

Snel kennismaken? Laat ons u terugbellen

Heeft u dringend een oplossing nodig voor een ICT-vraagstuk? Wilt u sparren over uitdagingen die binnenkort gaan spelen? Plan dan een vrijblijvende kennismakingsgesprek in of laat ons u vandaag nog terugbellen.  

Hoe kunnen wij u helpen?

Organisatie
vraagstuk

Analyse
& advies

Oplossing
& uitvoering

resultaat.png

Resultaat

Organisatievraagstuk

 1. Sneller tot inzicht komen
 2. Zelfstandig data analyseren
 3. Voordeel halen uit Big Data

Analyse & advies

 1. Informatie behoeften in kaart
 2. ICT-landschap analyseren
 3. Strategisch roadmap advies

Oplossingen & tools realiseren

 1. Ontwikkelen maatwerk applicaties
 2. Implementatie, training & beheer
 3. Capaciteitsvraagstukken

Resultaat

 • Informatievoorziening
 • Snelle adoptie applicaties
 • Transparantie