De specialisaties van Conspect

U bent nieuwsgierig naar onze specialisaties? Logisch, daarom zetten wij ze voor u op een rij. Conspect is gespecialiseerd in strategische organisatievraagstukken, advies & analyse, beheer & resultaat op het gebied van ICT.
Een aantal sectoren verdienen onze speciale aandacht. Waarom? Omdat we juist daarvoor een duidelijke visie hebben ontwikkeld. Op die manier zijn we in staat om de beste en leukste ICT partner voor uw organisatie te zijn.

 

Wij werken samen met een aantal gemeenten, deze helpen wij met het optimaliseren van hun managementinformatie. Alle informatie is aanwezig, wij bieden hulp bij het verzamelen en ordenen van informatie uit bijvoorbeeld het sociale domein. Hierdoor kunnen er op basis van de juiste feiten, beslissingen worden genomen.
Data binnen de zorg groeit enorm. De informatie is echter vaak versnipperd in verschillende systemen. Structuur aanbrengen in de manier waarop uw organisatie informatie verwerkt is essentieel: Business Intelligence (BI) helpt u hierbij. Waardevolle tips over BI in de zorg? Bekijk onze Whitepaper.

 

Netwerkbedrijf Juva gaat de uitdaging aan om de huidige energievoorziening om te vormen naar een duurzaam energiesysteem. Conspect helpt Juva aan extra ICT-specialisten. “Ze snappen welke bemanning wij nodig hebben.” - Gerrit ter Reehorst. Meer weten over de ervaring van Juva? Lees het in deze klantcase.

 

Doormiddel van het inzichtelijk maken van datavraagstukken en het inzetten van BI-oplossingen helpen wij klanten in de retail actuele informatie uit de data te halen. Via dashboards en rapportages heeft u altijd de informatie die u nodig heeft om beslissingen te maken die bijdragen aan het verhogen van uw omzet.
img_2204.jpg

Heeft u een specifieke vraag?

Heeft u een specifieke vraag? Wij helpen u graag verder.
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel +31 (0) 36 538 72 92

Benieuwd wie u voor gingen? Bekijk een greep uit onze klanten:
apg.png
philidelphia.png
aswatson.png
juva.png
abn-amro-hypotheken-logo.png
uwv.png
gemeente-tiel.png
alphabet.png
cogas.png
tennet.jpg
umcu.png
cfp.png
de-volksbank.png
blokker.jpg
duo.png
eneco.png
engie.png
gemeenteamsterdam.png
hypocasso.png
indischherinneringscentrum.png
kentalis.jpg
kadaster.png
servicehouse.png
capgemini.jpg