Maak kennis met dé ICT-specialist die u echt verder helpt

Zoekt u dé ICT-specialist om u te helpen succesvol aan de slag te gaan met Business Intelligence & Analytics? Wilt u een samenwerkingspartner die begrijpt welke ICT-professionals u nodig heeft, om oplossingen te definiëren voor uw organisatievraagstukken of die tijdens de implementatie uw projectteam op volle sterkte brengt? Vertrouw op Conspect voor ICT-oplossingen die u verder helpen. 

Al 20 jaar helpen we u om meer focus te krijgen op zaken waarin ú uitblinkt en om zo eerder uw doelstellingen te bereiken.

Conspect is gespecialiseerd in Agile development en business analytics
Ontdek hoe wij ook voor u effectieve oplossingen bedenken, realiseren en beheren. Neem dan nu contact met ons op. 

Waar heeft u hulp bij nodig?

Organisatie
vraagstuk

Analyse
& advies

Oplossing
& uitvoering

resultaat.png

Resultaat

Organisatievraagstuk

 1. Sneller tot inzicht komen
 2. Zelfstandig data analyseren
 3. Voordeel halen uit Big Data

Analyse & advies

 1. Informatie behoeften in kaart
 2. ICT-landschap analyseren
 3. Strategisch roadmap advies

Oplossingen & tools realiseren

 1. Ontwikkelen maatwerk applicaties
 2. Implementatie, training & beheer
 3. Capaciteitsvraagstukken

Resultaat

 • Informatievoorziening
 • Snelle adoptie applicaties
 • Transparantie
Conspect is gespecialiseerd in Agile development en Business analytics

Op zoek naar een ICT-specialist?

Ontdek de meerwaarde van plezier, passie en partnership. Met een team van ruim 60 ervaren en ambitieuze professionals werken we dagelijks met veel passie en plezier aan ICT-oplossingen voor klanten in diverse branches. Van automotive, retail en energie tot zorg, pensioenmarkt en financiële dienstverlening. Ons motto? Leuk maakt alles beter. Dat geldt zowel als het om resultaten gaat als om samenwerking. Partnership is voor ons een belangrijke kernwaarde. Dat voelt u al bij de eerste kennismaking. Investeren in langetermijnrelaties vinden wij erg belangrijk. We zijn pro-actief en oprecht geïnteresseerd in uw business.

Hoe kunnen wij u verder helpen, nu en in de toekomst? Door veel aandacht te besteden aan het leren kennen van uw organisatie. Zodat we in staat zijn om maatwerk te bieden. “Klinkt mooi” zult u zeggen, maar werkt het in de praktijk ook zo? Onze klanten zeggen van wel.

Zoekt u een ICT-specialist die u met passie en plezier helpt om de resultaten van uw organisatie te verbeteren? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons u terugbellen wanneer het u uitkomt.

Een goede ICT-specialist stelt zijn mensen centraal

Elke dag leveren we op verschillende niveaus actieve bijdragen aan het succes van onze klanten. Met ICT-professionals die van hun werk houden en die wederzijds respect en collegialiteit net zo belangrijk vinden als resultaat behalen. Conspecters staan bekend als teamplayers die altijd hun gevoel voor humor behouden, wat er ook gebeurt. U kunt zich voorstellen dat we zuinig zijn op onze medewerkers. Ze staan aan de basis van een langdurige en succesvolle samenwerking tussen u en onze organisatie. Dat is belangrijk voor de resultaten van uw organisatie én voor ons.

Bent u benieuwd naar de mensen die binnenkort misschien ook voor u aan de slag gaan? Lees de verhalen van onze medewerkers waarin ze vertellen over hun ervaringen, drijfveren en passie voor het vak.

Werkt u ook liever samen met experts die meer te bieden hebben dan alleen kennis en ervaring? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons u terugbellen op een moment van uw keuze.Onze diensten

icon_agile.png

Business Intelligence & Analytics

Zet informatie om in waardevolle inzichten.
icon_business_analytics.png

Capaciteit

Breng uw projectteam snel op volle sterkte.
icon_ict.png

Consultancy

Kies effectieve ICT-oplossingen voor al uw organisatievraagstukken.