Klantcase ICT e-commerce

“Jullie Consultants zijn gedegen vakmensen die over oplossingen kunnen meepraten.”

Werkt u binnen de e-commerce en heeft u te maken met grootschalige online transacties? Dan hoeven we u niet uit te leggen hoe belangrijk een efficiënte ICT-infrastructuur is. Dit is zeker het geval voor één van onze e-commerceklanten waar de grootste uitdaging is om alle processen soepel te laten verlopen. De gegevens van miljoenen (realtime) actieve klanten beheren, de voorraad van minstens zoveel artikelen managen en dagelijks tienduizenden bestellingen afhandelen. Onze klant doet het - mét succes - en Conspect helpt daarbij actief, om actuele en nieuwe ICT-uitdagingen aan te gaan. Uitdagingen die onlosmakelijk zijn verbonden aan ICT en e-commerce.     

Bij onze klant steken dagelijks meer dan 100 ICT-professionals dag in, dag uit hun handen uit de mouwen om het logistieke proces nóg efficiënter te maken. Een van de teammanagers ICT-development vertelt hierover:
“We werken vooral met eigen mensen, maar ook met jullie Consultants. We zijn erg tevreden over de bijdrage die ze leveren aan onze projecten. Jullie mensen ondersteunen onze teams en werken mee aan de oplevering van onze nieuwe services.”  

Met trots werken we sinds 2011 plezierig samen met de ICT-collega’s bij deze e-tailer. Is er behoefte aan extra mensen om het vaste team tijdelijk te versterken? Dan worden we als eerste gebeld. Hebben we al gezegd dat we daar trots op zijn? 

Samen werken aan de mijlpalen in ICT e-commerce

In verschillende fases heeft de e-tailer een beroep gedaan op de kennis en expertise van onze Consultants en het ziet ernaar uit dat zij dat in de toekomst blijft doen.

“Conspect is de partij waar ik het eerst contact mee zoek." - Teammanager ICT-development

Samen met het team van de klant zetten onze collega’s hun tanden in de volgende ICT e-commerce uitdagingen:
  • Ontwikkelen van een nieuw voorraadsysteem;
  • Implementeren van nieuwe logistieke services;
  • Aansluiten van een nieuw Warehouse Management Systeem (WMS).
Zijn dit herkenbare uitdagingen? Heeft u nu of in de toekomst ook behoefte aan tijdelijke versterking van uw team en wilt u een ICT-er inhuren? Wij zorgen voor de juiste peroon op de juiste plaats. Afhankelijk van het gewenste profiel kan dit al binnen 2 tot 3 werkdagen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Uitdaging ICT e-commerce: Oracle legacy applicatie uitfaseren

Als ICT-specialist houden wij van pittige, uitdagende klussen. Pittig en uitdagend staat bij ons voor ambitie en plezier. Het uitfaseren van een Oracle legacy applicatie zonder productieverstoringen is hier een mooi voorbeeld van. Dit was een van de projecten die de ICT-ers van de e-tailer samen met onze Consultants hebben opgepakt.

Het ging hier om het ondermanagementsysteem, een van de belangrijkste applicaties voor de klant. De teammanager ICT-development licht toe:

“Het was geen optie om het hele systeem in één keer te vervangen. Daarom hebben we besloten om de Oracle applicatie langzaam ‘uit te kleden’. Hierbij wordt de functionaliteit stukje bij beetje overgenomen door nieuwe services. Dit zijn grote infrastrucurele projecten die gericht zijn op procesverbetering. De teammanager vervolgt: “Het is heel belangrijk dat het systeem in de lucht blijft. Dit zijn lastige en langlopende projecten die veel vragen van de mensen die erbij betrokken zijn.”

Consultants voor ICT e-commerce: meer dan alleen technische vaklui

De ontwikkelingen bij onze klant gaan hard. Het is voor ons dan ook logisch dat prioriteiten snel veranderen. Herkent u dit ook in uw eigen situatie? De teammanager ICT-development vertelt hoe ze hier met onze hulp op inspelen:
“Het komt regelmatig voor dat we besluiten om meer gas te geven op bepaalde projecten. Met jullie kunnen we dan snel schakelen om Consultants met de juiste skills in huis te krijgen. Deze manier van werken vinden wij erg prettig.”

Hoe de teammanager onze professionals ervaart? Hier zegt hij het volgende over: Jullie Consultants zijn gedegen vakmensen. Het zijn techneuten met goede sociale vaardigheden. Voor ons is het belangrijk dat ze over oplossingen mee kunnen praten. Hierdoor zijn ze meer dan alleen technische vaklui.”

De teammanager benoemt nog een aantal zaken: Jullie investeren echt in relaties. Wij zien ook dat jullie je echt verdiepen in ons bedrijf en in de uitdagingen waarmee we te maken hebben. Zo spelen jullie goed en snel in op onze verwachtingen.

Zoekt u ook een partner die snapt wat u nodig heeft om uw ICT e-commerce projecten te realiseren? Neem dan contact met ons op. 

ICT e-commerce: op zoek naar tijdelijke versterking?

Doet uw bedrijf veel met e-commerce? En is er behoefte aan een expert die helpt de vaart erin te houden bij uw ICT e-commerce projecten? Onze Consultants zijn snel thuis in uw organisatie en helpen u graag en goed om mijlpalen te realiseren. Plan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons u bellen op een moment dat het u uitkomt.De consultants van Conspect zijn gedegen vakmensen. Ze weten van aanpakken, zijn flexibel en hebben goede sociale skills. Ook zijn ze proactief in het aandragen van oplossingen."