Vacature: Sales medewerker binnendienst 

Als sales medewerker bij Conspect ben je verantwoordelijk voor het matchen van collega’s aan de opdrachtgever én het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Je genereert zo new business voor Conspect. Verder heb je affiniteit met ICT, ben je gedreven, proactief en ondernemend. Als geen ander weet jij je collega’s te motiveren met je enthousiasme en frisse ideeën. Hiermee zorg je voor de juiste doorstroom en bezetting van onze mensen.

Wat krijg jij?

32 tot 40 urige werkweek
25-28 vakantiedagen
Leuke uitjes en borrels
Doorgroeimogelijkheden

Wat vragen wij?

HBO werk- en denkniveau
Een afgeronde commerciële opleiding
Heldere communicatie
Tikkeltje eigenwijs en een winnaarsmentaliteit

Hoe ziet jouw dag eruit?

bellen met opdrachtgevers30%
CV's matchen met opdrachten30%
zoeken naar opdrachten20%
Contact met collega's - Intakes voorbereiden20%

Je rapporteert direct aan onze Commercieel Directeur en schakelt met onze Operationeel Manager om het sales- en operations proces te waarborgen. Je weet als geen ander met jouw telefonische overtuigingskracht onze consultants te plaatsen bij klanten. Je krijgt vanaf de eerste dag één-op-één begeleiding van een ervaren sales collega. Uiteraard volg je een ICT trainingsprogramma waardoor je snel bekend wordt met de werkwijze binnen Conspect. Zo krijg je de mogelijkheid om snel sales carrière te maken!

Doorgroeimogelijkheden: Sales medewerker buitendienst

We bieden doorgroeimogelijkheden naar een commerciële buitendienst rol, waarin het genereren van new business, het aantrekken van nieuwe klanten én het achterhalen van de klantvraag een prominentere rol spelen. Je gaat dan ook de bestaande relaties uitdiepen en kansen signaleren en aanpakken in de markt.

Over Conspect

“Conspect voelt als één grote familie”, is een veelgehoorde uitspraak onder collega’s. Wil je meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over onze unieke cultuur

0
Aantal medewerkers
Hoofdkantoor: Almere
90% man/10% vrouw

Wil jij aan de slag als sales medewerker?

Solliciteer dan nu op de vacature.