Vacature: Aan de slag als Projectleider bij Conspect

Leuk maakt alles beter!

Wil jij complexe veelzijdige Project vraagstukken op ICT gebied oplossen? Denk aan:

 • je project management skills optimaal inzetten voor het beste resultaat;
 • het leiden van een project waarbij bijvoorbeeld een geheel nieuwe ICT organisatie opgezet moet worden;
 • het succesvol verbeteren van een lopend ICT project.

Mooi! Dit is precies wat je krijgt bij Conspect. Wij zoeken Projectleiders die uitdaging en veelzijdigheid belangrijk vinden.
Dus wil jij bij een organisatie werken die jouw kennis en ervaring waardeert? Die investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei? En een bedrijf waar je gave kansen krijgt om samen met jouw team projecten uit te voeren voor toonaangevende opdrachtgevers? Plan dan direct een kennismakingsgesprek in.

Nico is Projectleider ICT bij Conspect

Jij wil aan de slag met jouw ambities

Je geeft namelijk meer dan alleen advies. Je ontwerpt, ontwikkelt én test geadviseerde ICT-oplossingen. Na het geven van jouw advies is de samenwerking niet over, maar blijf je in contact. Zo coach en begeleid je de klant continu. Logisch, want je wordt namelijk ontzettend enthousiast van duurzame succesvolle oplossingen. Zo ben je bezig met:

 • organisaties adviseren over complexe informatievraagstukken;
 • klanten overtuigen van de oplossing, samengesteld door het team;
 • het ontwerpen en realiseren van de beste ICT-oplossingen op gebied van BI, Oracle en/of JAVA.

Samengevat: jij wil een veelzijdige functie, met veel uitdaging in de meest uiteenlopende ICT projecten bij (internationale) A-merken, corporates en grote bedrijven. Bij het type organisatie waar kwaliteit en expertise belangrijk zijn en continu worden aangemoedigd. Daarnaast wil je samenwerken met een gemotiveerd team dat voor het beste resultaat gaat én wil je onderdeel uitmaken van een bedrijf waar plezier in je werk erg belangrijk is.

Hoe ziet de functie Projectleider eruit in de praktijk?

Dat hangt af van jouw ambitie op het gebied van Projectleider. We vinden het namelijk belangrijk dat jij de rol van Projectleider invult op een manier waardoor jouw talent en ambitie het beste uit de verf komen. Zo haal je het meeste plezier uit het werk en help je tegelijkertijd de klant het beste.

Hoe je dat voor elkaar krijgt? Nou, je werkt niet in je eentje: onze organisatie is in de afgelopen jaren gegroeid naar meer dan 80 collega’s. Door iedereen binnen het team het beste uit zichzelf te laten halen, halen ze ook het beste uit elkaar. Onze teams werken agile op basis van scrum, zo blijven de klantvraag en –oplossing altijd het uitgangspunt en werk je dus doelgericht en concreet naar resultaat.

Door de samenwerking met een enthousiaste groep professionals, die veel passie hebben voor het ICT-vak, doe je veel kennis op. Dat blijkt onder andere uit de regelmatige kennissessies die we op kantoor voor elkaar organiseren. Zo blijft iedereen van elkaar leren.

Waarom bij Conspect?

Je kan bij veel bedrijven aan de slag als Projectleider - maar sta jij bij die bedrijven als medewerker altijd op nummer 1? Bij ons wel. “Conspect voelt als één grote familie”, is een veelgehoorde uitspraak onder collega’s. Wil je meer weten over de Conspect-cultuur en identiteit? Logisch, daarom vertellen onze collega’s over hun ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Naast hard werken en uitstekende kwaliteit leveren, vinden we plezier erg belangrijk. En natuurlijk horen vrijmibo’s én regelmatige bedrijfsuitjes daar ook bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van… een duiktrip naar Malta, stedentrip naar Dubrovnik of lekker skiën in Oostenrijk? 

Heb jij de onderstaande ervaring als Projectleider?

Heb je minimaal 10 jaar werkervaring in de ICT, waarvan minimaal 5 jaar als Projectleider? Mooi! Deze vaardigheden ga jij namelijk toepassen bij het ontwerpen, bouwen én implementeren van complexe creatieve ICT-oplossingen voor onze klanten. Ben je enthousiast over het werken bij Conspect? En herken jij jezelf in onderstaande? Je hebt:

 • een afgeronde studie op minimaal HBO niveau;
 • aantoonbare affiniteit met ICT, Business Intelligence, Oracle en/of JAVA;
 • minimaal 5 jaar ervaring als eindverantwoordelijke Projectleider;
 • sterke analytische en coachende vaardigheden;
 • ruime ervaring met het werken in een project organisatie;
 • ervaring met project eindverantwoordelijkheid op het gebied van inhoud, tijd en budget;
 • het vermogen om duidelijk en helder te communiceren over complexe vraagstukken op MT-niveau;
 • kennis en ervaring met agile werken;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Solliciteer dan snel, zodat we elkaar kunnen leren kennen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat we bij elkaar passen, intellectueel en qua karakter.  Ben jij onze nieuwe Projectleider?

Zit jij na het lezen van deze vacature op het puntje van je stoel van enthousiasme? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar twijfel je nog? Geen probleem, maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Proef de vriendelijke en gezellige sfeer en hoor meer over de manier van werken en de projecten waar we mee bezig zijn. De koffie, thee, Uilengoud en Tony Chocolonely chocola staan alvast klaar. 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Inge de Heus, 036 - 538 72 92.