Vacature OutSystems Consultant bij Conspect

Ben jij die Low-code meester in OutSystems? Gaat jouw ambitie verder en wil jij meer kunnen betekenen voor jouw opdrachtgevers?
Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!  

Je bent te herkennen aan je enorme kennis van OutSystems en daarmee maak jij het verschil, want technologie is niets waard zonder specialisten zoals jij. Jij begrijpt wat het beste is voor jouw opdrachtgevers en weet bij elk vraagstuk de passende oplossing te vinden. Zowel je ontwikkelvaardigheden als je consultancy skills zijn uitstekend en Agile werken is gewoon je tweede natuur.

Jij haalt de uitdaging uit migraties en een dynamische omgeving, waar jij verantwoordelijk bent voor het opzetten van OutSystems. Ook werk jij nauw samen met de stakeholders, brengt de wensen in kaart en zorgt daardoor de tool perfect aansluit bij de klant.

Wij zien de vraag naar OutSystems stijgen in de markt, wil jij samen met ons meewerken aan de digitale transitie van jouw klant? Solliciteer dan nu!

Wat krijg jij?

√ Geld
√ Vast contract
√ Fijne werksfeer
√ Uitdagende projecten
√ Leaseauto of mobiliteitsregeling naar keuze
√ Device-budget (laptop / telefoon)
√ Thuiswerkbudget
√ Trainingen en kennissessies

Wat vragen wij?

√ Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
√ Minimaal 1 jaar Outsystems ervaring
√ Kennis van bijvoorbeeld .Net of Java
√ Goede communicatieve skills
√ Kennis van Agile-methoden zoals Scrum

 

Over Conspect

Wij verbinden de wereld om ons heen met elkaar, door middel van onze kennis en onze kernwaarden; namelijk Plezier, Passie en Partnership. Een optimale samenwerking in een uitdagende, moderne en vooral plezierige omgeving zal leiden tot fantastische prestaties. 

Daarnaast sta je er bij ons nooit alleen voor. Er zijn altijd collega’s bereid om hun kennis en ervaring met je te delen. Heb je het gevoel dat je nog meer kan en wil leren? Ook hier is ruimte voor. Bij Conspect staan onze medewerkers op nummer één. Ook werken wij met z’n allen hard en willen we uitstekende kwaliteit leveren. Maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier hebt in zowel je werk als daarbuiten. Daarom organiseren we vrijmibo’s en regelmatige bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een duiktrip naar Malta of skiën in Oostenrijk...... 

Ook bieden wij een mooi salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je nog meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Inhoudelijke vragen over deze vacature? Onze teammanager Nico van den Beld beantwoordt met plezier je vragen. Bel of WhatsApp Nico via 06 - 119 07 205 of stuur een e-mail via nico.van.den.beld@conspect.nl

Vragen over de werving- en selectieprocedure? Schakel met onze happiness officer Bert Bremer, 06 - 467 40 168 of bert.bremer@conspect.nl 

Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren.

0
Aantal medewerkers
Hoofdkantoor: Almere
88% man - 12% vrouw
0
Gemiddelde leeftijd