Vacature OutSystems Consultant bij Conspect

Ben jij een expert op het gebied van Oracle en altijd op de hoogte van de nieuwste OutSystems ontwikkelingen? Maar gaat jouw ambitie verder en wil jij meer kunnen betekenen voor jouw opdrachtgevers? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!  

Je bent te herkennen aan je enorme kennis van OutSystems en daarmee maak jij het verschil, want technologie is niets waard zonder specialisten zoals jij. Jij begrijpt wat het beste is voor jouw opdrachtgevers en weet bij elk vraagstuk de passende oplossing te vinden. Zowel je ontwikkelvaardigheden als je consultancy skills zijn uitstekend en Agile werken is gewoon je tweede natuur.

Jij haalt de uitdaging uit migraties en een dynamische omgeving, waar jij verantwoordelijk bent voor het opzetten van OutSystems. Ook werk jij nauw samen met de stakeholders, brengt de wensen in kaart en zorgt daardoor de tool perfect aansluit bij de klant.

Wij zien de vraag naar OutSystems stijgen in de markt, wil jij samen met ons meewerken aan de digitale transitie van jouw klant? Solliciteer dan nu!

Image

Wat krijg jij?

Interessante opdrachten en projecten bij verschillende opdrachtgever
Trainingen en kennissessies
Spectaculaire borrels en outjes
Leaseauto, laptop, telefoon en een vast contract

Wat vragen wij?

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring waarvan minimaal 1 jaar met OutSystems
Kennis van enkele andere ontwikkeltalen/platformen, bijvoorbeeld .NET of Java
Heldere communicatie over complexe vraagstukken en stressbestendig
Ongeremde passie voor ontwikkelen en een goed gevoel voor humor

Waarom bij Conspect?

Wij verbinden de wereld om ons heen met elkaar, door middel van onze kennis en onze kernwaarden; namelijk Plezier, Passie en Partnership. Een optimale samenwerking in een uitdagende, moderne en vooral plezierige omgeving zal leiden tot fantastische prestaties. 

Daarnaast sta je er bij ons nooit alleen voor. Er zijn altijd collega’s bereid om hun kennis en ervaring met je te delen. Heb je het gevoel dat je nog meer kan en wil leren? Ook hier is ruimte voor. Bij Conspect staan onze medewerkers op nummer één. Ook werken wij met z’n allen hard en willen we uitstekende kwaliteit leveren. Maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier hebt in zowel je werk als daarbuiten. Daarom organiseren we vrijmibo’s en regelmatige bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een duiktrip naar Malta of skiën in Oostenrijk...... 

Ook bieden wij een mooi salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je nog meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Zit jij na het lezen van deze vacature op het puntje van je stoel van enthousiasme? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Ben je nieuwsgierig geworden, maar twijfel je nog? Geen probleem, kom dan langs voor een kennismakingsgesprek en proef de vriendelijke en gezellige huiskamersfeer. De koffie staat klaar.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Inge de Heus, 036 - 538 72 92. 

0
Aantal medewerkers
Hoofdkantoor: Almere
90% man - 10% vrouw
0
Gemiddelde leeftijd