Vacature: Aan de slag als Oracle Ontwikkelaar bij Conspect

Leuk maakt alles beter.

Wil jij oplossingen vinden voor complexe uitdagingen? En bij Conspect aan de slag met afwisselende opdrachten met een flinke uitdaging? Zoals:
 • het ontwikkelen van systemen, speciaal voor een bepaalde klant;
 • applicaties automatiseren;
 • nieuwe producten en diensten ontwikkelen.
Je zoekt een rol waarin je samen met een ervaren, slim, leuk team voor interessante, grote klanten werkt: of dat nu in de zorg, overheid, financiële of zakelijke dienstverlening is. Dat wil je graag voor een organisatie doen waar genoeg ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, én waar het belangrijk is om voldoening uit je werk als Oracle Ontwikkelaar te halen. Mooi, want bij Conspect krijg je precies dat. Klinkt dit goed? Plan dan direct een kennismakingsgesprek in.
Oracle ontwikkelaar bij conspect

Jij wil aan de slag met jouw ambities als Oracle Ontwikkelaar

Jij wil jezelf blijven ontwikkelen, en nog meer kennis en ervaring als Oracle Ontwikkelaar opdoen. Echt van toegevoegde waarde zijn voor een klant - door te zorgen dat het ontwikkelen en het beheer van Oracle-systemen soepel verloopt én hun probleem oplost. Want daar ben je goed in, en daar krijg je energie van. Dit doe je niet alleen, maar samen met het scrumteam bij de klant.

Hoe ziet de functie Oracle Ontwikkelaar eruit in de praktijk?

Wat je in ieder geval mag verwachten is een inspirerende werkomgeving, bij zowel ons als bij de klant. Je houdt je bezig met het ontwikkelen en beheren van de Oracle-systemen van onze klanten. Het leuke van Oracle Ontwikkelaar zijn bij ons? Je bent onderdeel van ons Oracleteam. Samen met je collega’s deel je naast de passie voor het vak ook de ervaring die je gezamenlijk opbouwt. Het team komt dan ook regelmatig bij elkaar voor interne kennissessies op kantoor. Dat is naast gezellig, ook heel leerzaam en inspirerend. Dát is kenmerkend voor Conspect. Plezier in je werk hebben is belangrijk – zo helpen we jou het maximale uit jezelf te halen.

Hoe dat in de praktijk eruitziet? Gunilla, een van onze Oracle Ontwikkelaars, sprak haar ambitie uit en is inmiddels opgeleid tot Business Intelligence Consultant. Ben je benieuwd naar haar verhaal? Dat lees je hier. Je leest het: je krijgt bij ons de groeikansen en waardering die jij verdient.

Herken jij jezelf in het volgende?

Heb jij ervaring als Oracle Ontwikkelaar? Een ongekende passie voor techniek, en ben je tegelijkertijd goed in het meedenken naar oplossingen? Mooi, het klinkt alsof we een goede match zijn. Heb je verder ook:
 • een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring met SOA Suite;
  naast SOA Suite kennis van minimaal één van deze Oracleproducten: OSB en BPL Suite;
 • kennis van ontwikkeltechnieken zoals BPEL, WSDL en/of XSLT;
  ervaring met Agile/Scrum;
 • het vermogen om duidelijk te communiceren over complexe vraagstukken;
  een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal?

Neem dan snel contact met ons op. Dan plannen we een kennismakingsafspraak in, zodat we elkaar leren kennen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat we bij elkaar passen, intellectueel en qua karakter. Want leuk maakt alles beter.Waarom bij Conspect?

Je kan bij veel bedrijven aan de slag als Oracle Ontwikkelaar - maar sta jij bij die bedrijven als medewerker altijd op nummer 1? Bij ons wel. “Conspect voelt als één grote familie”, is een veelgehoorde uitspraak onder collega’s. Wil je meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Logisch, daarom vertellen onze collega’s over hun ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Naast hard werken en uitstekende kwaliteit leveren, vinden we plezier erg belangrijk. En natuurlijk horen vrijmibo’s én regelmatige bedrijfsuitjes daarbij. Wat dacht je bijvoorbeeld van… een duiktrip naar Egypte, stedentrip naar Dubrovnik of lekker skiën in Oostenrijk?

img_4883.jpg

Ben jij onze nieuwe Oracle Ontwikkelaar?

Je weet het zeker. Na het lezen van deze vacature wil je de uitdaging met ons aangaan. Werken voor een gaaf bedrijf waar jij op je best bent én waar je het meest uit jezelf haalt. Klinkt goed? Solliciteer dan direct.

Ben je nog niet helemaal overtuigd of we bij elkaar passen? Laten we dan eens kennismaken. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, dan kan je meteen de sfeer proeven. 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Inge de Heus, 036 - 538 72 92. Of laat haar contact opnemen met jou wanneer het uitkomt.Niets voor jou maar wel voor een vriend(in)? Deel deze vacature op: