Vacature: Java Consultant bij Conspect.

Is Java voor jou een tweede taal? En wil jij het verschil maken door de meest ingewikkelde vraagstukken om te bouwen tot sterke applicaties? Dan heeft Conspect de perfecte uitdaging voor jou!

Naast het uitbouwen van bestaande applicaties en het opzetten van nieuwe Java-toepassingen bij verschillende opdrachtgevers, sta jij er bij Conspect nooit alleen voor. Dit betekent dat jij terecht komt in een team met Javanen die dezelfde passie hebben voor het vak als jij. Heb je het gevoel dat je meer wilt en kan leren? Dan is daar de ruimte voor, de Java-ontwikkelingen staan immers nooit stil. Ook komen de consultants één keer per maand bij elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen.

Als Java Developer heb jij een passie voor coderen en stel jij de juiste vragen aan jouw opdrachtgever maar ben jij ook te porren voor een LAN-party met jouw collega’s.

Wat krijg jij?

Trainingen en kennissessies
De vrijheid om aan de slag te gaan met wat jij écht het liefste doet: coderen
Device-budget waardoor je kan kiezen met welke laptop/telefoon je werkt
Leaseauto en vast contract

Wat vragen wij?

HBO/WO diploma en Java certificering
Ervaring met Java, spring, angular, git
Ervaring met agile-methoden zoals scrum
Goede communicatie- en teamwork-skills

Over Conspect

Wij verbinden de wereld om ons heen met elkaar, door middel van onze kennis en onze kernwaarden; namelijk Plezier, Passie en Partnership. Een optimale samenwerking in een uitdagende, moderne en vooral plezierige omgeving zal leiden tot fantastische prestaties.

Daarnaast sta je er bij ons nooit alleen voor. Er zijn altijd collega’s bereid om hun kennis en ervaring met je te delen. Heb je het gevoel dat je nog meer kan en wil leren? Ook hier is ruimte voor. Bij Conspect staan onze medewerkers op nummer één. Ook werken wij met z’n allen hard en willen we uitstekende kwaliteit leveren. Maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier hebt in zowel je werk als daarbuiten. Daarom organiseren we vrijmibo’s en regelmatige bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een duiktrip naar Malta of skiën in Oostenrijk......

Ook bieden wij een mooi salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je nog meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Interesse? Of heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Inge de Heus, 06 - 160 40 889. Helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan nu direct:

0
Aantal medewerkers
Hoofdkantoor: Almere
90% man - 10% vrouw
0
Gemiddelde leeftijd

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image