Vacature: Aan de slag als Business Intelligence Consultant bij Conspect

Leuk maakt alles beter.

Wil jij complexe veelzijdige vraagstukken op het gebied van Business Intelligence oplossen? Denk aan:

 • je BI-expertise rondom datawarehousing inzetten voor het beste resultaat;
 • het adviseren en implementeren van BI-tools;  
 • Data Vault modelleren.

Mooi, want Business Intelligence Consultants die uitdaging en veelzijdigheid belangrijk vinden, krijgen precies dat bij Conspect. 

 

Business Intelligence Consultant bij Conspect
Dus wil jij bij een organisatie werken waar we jouw kennis en ervaring waarderen, we investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei? Een bedrijf waar je gave kansen krijgt om samen met jouw team projecten voor toonaangevende opdrachtgevers uit te voeren? Plan dan direct een kennismakingsgesprek in

Jij wil aan de slag met jouw ambities

Je geeft namelijk meer dan alleen advies. Je ontwerpt, ontwikkelt én test geadviseerde BI-oplossingen. Na het geven van jouw advies is de samenwerking niet over, maar je blijft in contact. Zo coach en begeleidt je de klant continu. Logisch, want je wordt namelijk ontzettend enthousiast van duurzaam succesvolle oplossingen. Zo ben je bezig met:

 • organisaties adviseren over complexe informatievraagstukken;
 • klanten overtuigen van de oplossing samengesteld door het team;
 • het ontwerpen en realiseren van de beste BI-oplossingen.

Samengevat: jij wil een veelzijdige functie, met veel uitdaging in de meest uiteenlopende projecten bij (internationale) A-merken, corporates en grote bedrijven. Bij het type organisatie waar kwaliteit en expertise belangrijk zijn en continu worden aangemoedigd. Daarnaast wil je samenwerken met een gemotiveerd team dat voor de beste resultaten gaat én wil je onderdeel uitmaken van een bedrijf waar plezier in je werk erg belangrijk is.

Hoe ziet de functie Business Intelligence Consultant eruit in de praktijk?

Dat hangt af van jouw ambitie op het gebied van Business Intelligence. We vinden het namelijk belangrijk dat jij de rol Business Intelligence Consultant invult op een manier waardoor jouw talent en ambitie het beste uit de verf komen. Zodat je het meeste plezier uit het werk haalt en je tegelijkertijd de klant het beste helpt. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uit ziet? Lees dan het verhaal van Cedric Eelzak, BI-architect en oprichter van de BI-afdeling bij Conspect.

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Nou, je werkt niet in je eentje: onze BI-afdeling is in de afgelopen jaren, mede dankzij Cedric, van 0 naar meer dan 20 collega’s gegroeid. Door iedereen binnen het team het beste uit zichzelf te laten halen, halen ze ook het beste uit elkaar. Onze teams werken op basis van scrum en agile, zo blijft de klantvraag en –oplossing altijd het uitgangspunt en werk je dus doelgericht en concreet naar resultaat.

Door de samenwerking met een enthousiaste groep professionals, die veel passie heeft voor het BI-vak, doe je veel kennis op. Dat blijkt onder andere uit de regelmatige kennissessies die we op kantoor voor elkaar organiseren. Zo blijft iedereen leren.

Wil jij weten hoe klanten de samenwerking met onze BI-consultants ervaren? Logisch. Daarom vroegen wij Jasper Drenth, Lead Business Analyst, zijn ervaring te delen. Hoe wij Philadelphia helpen met informatievoorziening in de zorg lees je hier.

Heb jij de onderstaande ervaring als Business Intelligence Consultant?

Heb je minimaal 3 jaar werkervaring als Business Intelligence Consultant? Mooi! Deze vaardigheden ga jij namelijk toepassen bij het ontwerpen, bouwen én implementeren van complexe creatieve BI-oplossingen voor onze klanten. Bekijk het overzicht van de BI-tools waarmee we momenteel veel werken (voor als je nieuwsgierig bent). Ben je enthousiast over het werken bij Conspect? En herken jij jezelf in onderstaande?  Ik heb:

 • een afgeronde studie op HBO- of WO-niveau;
 • aantoonbare affiniteit met Business Intelligence;
 • ervaring met BI-applicaties, bijvoorbeeld Microsoft, SAS, Pyramid Analytics of Tableau;
 • sterke analytische vaardigheden;
 • het vermogen om duidelijk te communiceren over complexe vraagstukken;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Neem dan snel contact met ons op. Dan plannen we een kennismakingsafspraak in, zodat we elkaar leren kennen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat we bij elkaar passen, intellectueel en qua karakter. Want leuk maakt alles beter. 
Waarom bij Conspect?

Je kan bij veel bedrijven aan de slag als Business Intelligence Consultant - maar sta jij bij die bedrijven als medewerker altijd op nummer 1? Bij ons wel. “Conspect voelt als één grote familie”, is een veelgehoorde uitspraak onder collega’s. Wil je meer weten over de Conspect-cultuur en identiteit? Logisch, daarom vertellen onze collega’s over hun ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Naast hard werken en uitstekende kwaliteit leveren, vinden we plezier erg belangrijk. En natuurlijk horen vrijmibo’s én regelmatige bedrijfsuitjes daarbij. Wat dacht je bijvoorbeeld van… een duiktrip naar Egypte, stedentrip naar Dubrovnik of lekker skiën in Oostenrijk? 

Ben jij onze nieuwe Business Intelligence Consultant?

Zit jij na het lezen van deze vacature op het puntje van je stoel van enthousiasme? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

Medewerkersuitje van Conspect

Ben je nieuwsgierig geworden, maar twijfel je nog? Geen probleem, maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, proef de vriendelijke en gezellige sfeer en hoor meer over de manier van werken en de projecten waar we mee bezig zijn. De koffie, thee, limonade en Tony Chocolonely chocola staan klaar. 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Inge de Heus, 036 - 538 72 92. Of laat haar contact opnemen met jou wanneer het uitkomt.

Niets voor jou maar wel voor een vriend(in)? Deel deze vacature 
op: