Vacature: Business Intelligence Consultant bij Conspect.

Heb jij een passie voor data en ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste BI-ontwikkelingen? En gaat jouw ambitie verder dan een ‘standaard’ Business Intelligence rol? Dan heeft Conspect de perfecte uitdaging voor jou!

Je bent niet bang om je mening te geven, boekt graag resultaten en wilt de beste zijn in jouw vakgebied. Binnen Conspect staan wij achter jouw ambities en zorgen wij samen dat jij die bereikt. Dit betekent ook dat jij binnen Conspect, en bij onze opdrachtgevers, niet bang bent om jezelf te blijven uitdagen. Bijvoorbeeld door het neerzetten van een BI-strategie, het opbouwen van een effectieve informatievoorziening of een opdrachtgever ondersteunen om een nog betere data-gedreven organisatie te worden. Ook weet jij de opdrachtgever mee te nemen in de toegevoegde waarde van data door het opzetten van een Datawarehouse, tot het optimaliseren van een ETL-proces of het bouwen van dashboards waardoor de data nóg inzichtelijker wordt. Jouw kennis wordt dus binnen opdrachten in de breedste zin ingezet!

Wat krijg jij?

Trainingen en kennissessies
Interessante opdrachten en projecten bij verschillende opdrachtgevers
Spectaculaire borrels en uitjes
Leaseauto, laptop, telefoon en gelijk een vast contract

Wat vragen wij?

Jij wilt altijd meer en bent niet bang om je mening te geven, daarnaast boek je graag resultaten en wil je de beste zijn in jouw vakgebied
Afgeronde HBO-opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in Business Intelligence
Bekend met Data Vault en visualisatietools als Pyramid, PowerBI en/of Tableau
Sterke analytische vaardigheden en goede communicatie skills

Bij Conspect sta jij op nummer één. Uiteraard is er veel ruimte voor trainingen en kennisessie’s waardoor jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Ook krijg jij de verantwoordelijkheid over jouw opdrachten en werk je nauw samen met de opdrachtgever. Naast het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen én testen van een BI-oplossing maak jij ook een impact wanneer jij met de juiste ondersteuning een organisatie steeds meer data-gedreven weet te maken. Daarnaast hebben wij ook onze eigen BI-tool: ‘CDT’. Vind je het leuk om hier mee aan de slag te gaan en verder uit te bouwen? Dan is daar natuurlijk alle ruimte voor!

Over Conspect

Wij verbinden de wereld om ons heen met elkaar, door middel van onze kennis en onze kernwaarden; namelijk Plezier, Passie en Partnership. Een optimale samenwerking in een uitdagende, moderne en vooral plezierige omgeving zal leiden tot fantastische prestaties.

Daarnaast sta je er bij ons nooit alleen voor. Er zijn altijd collega’s bereid om hun kennis en ervaring met je te delen. Heb je het gevoel dat je nog meer kan en wil leren? Ook hier is ruimte voor. Bij Conspect staan onze medewerkers op nummer één. Ook werken wij met z’n allen hard en willen we uitstekende kwaliteit leveren. Maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier hebt in zowel je werk als daarbuiten. Daarom organiseren we vrijmibo’s en regelmatige bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een duiktrip naar Malta of skiën in Oostenrijk......

Ook bieden wij een mooi salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je nog meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Interesse? Of heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Inge de Heus, 06 - 160 40 889. Helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan nu direct:

0
Aantal medewerkers
Hoofdkantoor: Almere
90% man - 10% vrouw
0
Gemiddelde leeftijd

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image