Vacature: Aan de slag als Accountmanager Binnendienst bij Conspect

De Commerciële Binnendienst van Conspect houdt zich bezig met het verkopen van ICT Diensten en Software Solutions via internet of telefoon. Wat houdt dat allemaal in? Je kan daarbij denken aan het opbouwen en onderhouden van vaste klant- en leverancierscontacten, maar ook het afhandelen van de verkoop en alle taken die daarbij komen kijken: bemiddelen, onderzoek naar de klant doen, matchen van aanvragen en profielen.
De Accountmanager Binnendienst is onze professional die binnen dit proces op zoek gaat naar uitdagende omgevingen voor onze consultants en specialisten en de nieuwe aanvragen binnenkrijgt. Hij of zij heeft in het proces veel contact met de klanten, collega’s, kandidaten en leveranciers.

Image

Hoe ziet de functie van Accountmanager eruit in de praktijk?

Als Accountmanager op de Commerciële Binnendienst van Conspect ben je al aardig op de hoogte van alle geheimen van het ICT vak. In het bijzonder op het vlak van BI, Java en Oracle, onze drie expertise gebieden, ontwikkel je verdergaande inzichten. Vanuit het relatienetwerk ga je aan de slag om dit snel uit te bouwen en te optimaliseren. Je bent belangrijk voor de organisatie want jij bent het visitekaartje van Conspect. Je genereert new business, je hebt direct contact met onze vaste klanten en onderhoudt contact met derde partijen in de markt voor het plaatsen en opvullen van opdrachten voor onze ICT consultants. Je rapporteert direct aan onze Commercieel Directeur en schakelt met onze Operationeel Manager om het sales- en operations proces te waarborgen. Je weet als geen ander met jouw telefonische overtuigingkracht onze consultants te plaatsen bij klanten. Je krijgt vanaf de eerste dag één-op-één begeleiding van een ervaren sales collega. Uiteraard volg je een ICT trainingsprogramma waardoor je snel bekend wordt met de werkwijze binnen Conspect. Zo krijg je de mogelijkheid om snel sales carrière te maken! De standplaats voor deze functie is ons gezellige kantoor in Almere.

Heb jij onderstaande ervaring?

 • Je hebt een hbo opleiding afgerond, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Passie voor het sales vak zit in je bloed;
 • Je hebt kennis van het ICT vak, of nóg beter, van Business Intelligence, Oracle en/of Java;
 • Je gaat een uitdaging niet uit de weg en hebt veel telefonische overtuigingskracht;
 • Je kunt je in het Nederlands zowel in taal als in geschrift goed uitdrukken;
 • Ambitieus, energiek en gedreven zijn eigenschappen die jou kenmerken;
 • Je bent ontzettend leergierig;
 • Je wilt het maximale uit jezelf halen.

Herken jij jezelf ook hierin?

 • Klantgericht maar ook kritisch;
 • In staat om een goed oordeel te vormen;
 • Omgaan met details;
 • Goed in plannen en organiseren;
 • Een échte onderhandelaar.
Solliciteer dan nu voor de functie Accountmanager

Het primaire doel is altijd het verkopen van onze diensten en zo goed mogelijk uit een deal komen. Wie op onze Commerciële Binnendienst werkt, is een bemiddelaar. Langdurig en intensief contact met klanten vereist immers een geduldige en welwillende houding. Het persoonstype ‘succesvolle werker’ past het beste bij deze rol.

Waarom bij Conspect?

Wij bieden:

 • Een mooi basissalaris dat je kan aanvullen met hoge haalbare bonussen;
 • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen Conspect;
 • Een unieke, plezierige en betrokken werkomgeving waarin je continu in contact staat met klanten, kandidaten en collega’s. 

Er zijn veel bedrijven waar jij als Accountmanager aan de slag kan, maar sta jij bij die bedrijven als medewerker altijd écht op nummer 1? Bij ons wel. “Conspect voelt als één grote familie”, is een veelgehoorde uitspraak onder collega’s. Wil je meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Bij Conspect sta je nooit alleen, maar kun je leunen op de kennis en ervaring van je collega's. Naast het uitvoeren van werkzaamheden voor klanten, vragen wij van onze mensen ook een bijdrage aan het verder ontwikkelen van onze producten, dienstverlening en ons klantbestand. In ruil hiervoor bieden wij uitdagende projecten, veel ruimte voor groei en zelfontplooiing, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede balans tussen werk en privé.

Naast hard werken en uitstekende kwaliteit leveren, vinden we plezier in werk en daar buiten erg belangrijk. En natuurlijk horen vrijmibo’s én regelmatige bedrijfsuitjes daarbij. Denk aan een duiktrip naar Malta, stedentrip naar Dubrovnik of skiën in Oostenrijk......

Interesse? Of heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Inge de Heus, 036 - 538 72 92. Helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan nu direct: