Vacature: Accountmanager bij Conspect

Zo veel organisaties zijn op zoek naar “commercieel talent” met “een ondernemersmentaliteit”, die “het liefst de hele dag op pad is”? Dit is voor een accountmanager eerder de standaard dan een uitzondering. Gaat jouw ambitie verder en wil je meer kunnen betekenen? Dan is dit dé uitdaging voor jou.

Conspect ICT, is een specialist op het gebied van Business Intelligence, Java en Oracle, waar kwaliteit en samenwerking met onze klant centraal staan. Als accountmanager word je verantwoordelijk voor de verkoop van onze twee services: ICT Diensten en Software Solutions.

Uiteraard is een belangrijk onderdeel van de functie dat je veel belt en op pad bent; je bent immers ons visitekaartje. Net zo belangrijk is het uitbouwen van relaties en commerciële kansen om weten te zetten in nieuwe opdrachten, bij zowel bestaande

Image

als nieuwe klanten. Ook weet jij een luisterend oor te bieden aan de opdrachtgever, zodat er passende oplossingen worden geleverd waar onze consultants hun toegevoegde waarde kunnen laten zien. Je bouwt dus echt een band op met onze opdrachtgevers. Tot nu toe weinig vernieuwend.

Wij willen je eigenlijk gewoon niet op kantoor zien, al nemen wij graag de tijd om jouw succesverhalen aan te horen!  Wat onze accountmanager positie interessant maakt is dat je de vrijheid krijgt om de rol naar eigen inzicht in te vullen, met als doel: samen succesvol zijn. Daarnaast kan je breder betrokken zijn bij de organisatie en zal je ruimte krijgen om nieuwe kansen op te pakken. Daarmee kan je dus écht impact maken. We hebben een flinke groeiambitie die we alleen kunnen realiseren indien onze services op de juiste manier in de markt gezet worden. En dit is waar jij een grote bijdrage aan levert. Om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk snel kan doorpakken, werk je in een klein team met Nie, Robin, Michelle, Alex en onze Commercieel Directeur Marcel. Wij bouwen dus samen aan ons succes!

Wat hopen wij in jou te vinden?

  • Een afgeronde HBO-opleiding
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring in de ICT
  • Wij zijn blij als jouw telefoonkosten en kilometers sky-high zijn
  • Je staat bij jouw collega’s bekend om jouw scherpe voorbereiding

Waarom Conspect?

Wij verbinden de wereld om ons heen met elkaar, door middel van onze kennis en onze kernwaarden; namelijk Plezier, Passie en Partnership. Een optimale samenwerking in een uitdagende, moderne en vooral plezierige omgeving zal leiden tot fantastische prestaties.

Daarnaast sta je er bij ons nooit alleen voor. Er zijn altijd collega’s bereid om hun kennis en ervaring met je te delen. Heb je het gevoel dat je nog meer kan en wil leren? Ook hier is ruimte voor. Bij Conspect staan onze medewerkers op nummer één. Ook werken wij met z’n allen hard en willen we uitstekende kwaliteit leveren. Maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier hebt in zowel je werk als daarbuiten. Daarom organiseren we vrijmibo’s en regelmatige bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een duiktrip naar Malta of skiën in Oostenrijk......

Ook bieden wij een mooi salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je nog meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Interesse? Of heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Kimberly de Jager, 06-21407369. Helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan nu direct:

0
Aantal medewerkers
Hoofdkantoor: Almere
90% man - 10% vrouw
0
Gemiddelde leeftijd

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image