Werken bij een bedrijf waar medewerkers echt op nummer 1 staan

Dat het wel kan, vertelt Rogier Fluitsma (Oracle APEX developer)

Wil jij weten hoe het is om elke dag bezig te zijn met je passie? Uitdagende projecten voor toonaangevende klanten op te pakken, waar je écht met trots op terugkijkt? Rogier Fluitsma, Oracle APEX ontwikkelaar bij Conspect deelt zijn ervaring. Naast zijn passie voor Oracle, houdt Rogier van hardlopen en geniet hij volop van zijn gezin.
Oracle Apex ontwikkelaar bij Conspect

Oracle kent geen geheimen voor Rogier

Dat is al 20 jaar zo. Inmiddels werkt Rogier al dik 10 jaar bij ons, en daar zijn we trots op! Naast allerlei interessante projecten voor grote klanten, ontwikkelde hij op eigen initiatief onze uren- en verlofregistratietool: het Conspect Uren Systeem (CUS). Belangrijke administratieve handelingen van collega’s verlopen hierdoor een stuk efficiënter. Bedankt hiervoor, Rogier!

“Destijds werd de interne uren- en verlofregistratie van Conspect nog in Excel bijgehouden. Logisch, maar niet erg efficiënt. Ik zag het dan ook als een uitdaging om dit te verbeteren en om te zetten naar een gebruiksvriendelijke cloudapplicatie

Ik ben dit gaan uitwerken. In eerste instantie in mijn vrije tijd, maar vervolgens samen met de directeur, Alfred.

Dus, wil je veel over Oracle leren of weet jij zelf veel over Oracle – dan zijn we wellicht een goede match. Bekijk de vacature Oracle APEX ontwikkelaar.

Van initiatief naar Conspect APEX Club

“Gelukkig is er bij Conspect altijd ruimte voor innovatie en nieuwe ideeën. Daarom heb ik binnen mijn functie de tijd en ruimte gekregen om het verder te ontwikkelen. De hele urenregistratie-applicatie heb ik vanaf de grond opgebouwd”, vertelt Rogier enthousiast. “Iedereen heeft er baat bij: de medewerkers, het managementteam, en de applicatie is zelfs als case gebruikt voor interne kennissessies bij Conspect. Op deze manier is de Conspect APEX Club ontstaan. Op een leuke manier heb ik zo collega’s kunnen coachen en begeleiden op het gebied van APEX.” En het allermooiste? Mijn APEX-kennis heb ik daarna verder ingezet bij een aantal complexe projecten van een grote retailketen.”

“Soms is het ‘puzzelen’ om tot een goede oplossing te komen. Logisch ook – want vaak is zo’n proces best ingewikkeld. Als dat me uiteindelijk lukt, dan geeft dat mij heel veel voldoening. En natuurlijk vind ik het ook geweldig wanneer de klant tevreden is.”

Waar haal jij voldoening uit? Deel het met ons tijdens een kennismakingsgesprek, wie weet zijn we een goede match. 

Medewerkers voorop, maar dan echt

“Conspect voelt als familie. Het is een hechte groep vrienden. Toen ik hier ruim 10 jaar geleden kwam werken, ben ik écht in een warm bad terecht gekomen. In de loop der jaren heb ik veel meegemaakt met de mensen en ook bij privé-gebeurtenissen ben ik ontzettend gesteund en begeleid door het team. Ik werk hier met mijn vrienden en niet met mijn collega’s! Er wordt tijd vrij gemaakt om mensen te laten groeien. Er wordt naar je geluisterd en er wordt ook écht wat mee gedaan. En kom je net bij Conspect werken? Wees dan niet bang om te vragen! Iedereen is erg behulpzaam, je wordt altijd de goede weg op geholpen. Dat is in mijn ogen echte partnership en betrokkenheid.”

20070929-vanwageningen-ow2-temple2-pict0143.jpg

Hard werken en gezellige teamuitjes

Natuurlijk wordt er hard en serieus gewerkt. Dat is vanzelfsprekend – we gaan samen namelijk altijd voor de beste kwaliteit voor onze klanten. Maar daarnaast is gezelligheid ook erg belangrijk, bijvoorbeeld in de vorm van de regelmatige teamuitjes.

Rogier is hier erg enthousiast over: “Elk jaar gaan we met zijn allen een weekend of langer met elkaar weg. Met name de duikuitjes zijn erg leuk, maar dat komt omdat ik duiken geweldig vind. Ook de trip naar Dubrovnik was echt fantastisch. Conspect bestond 15 jaar en dat hebben we op een bijzondere locatie met elkaar gevierd.”

Ben je enthousiast geworden? En denk je dat we een hele goede match zijn? Bekijk dan onze Oracle APEX vacatures.