Van dromen naar realiteit

Maak kennis met Robin Boot (Business advisor & connector)

Vind jij het belangrijk dat de mensen waarmee je werkt trots zijn op elkaar? Robin Boot, consultant bij Conspect, ook. “Werken bij een bedrijf waar men écht trots op elkaar is. Waar je alle mogelijkheden krijgt om je ambities te verwezenlijken. Een droom voor veel mensen, de realiteit voor weinig. Maar wél 
medewerker Robin Boot bij conspect
voor Conspecters.” aldus Robin.

Robin heeft een passie voor alles wat een mens drijft binnen een organisatie. Denk aan persoonlijke ontwikkeling, management en marketing. Daar haalt hij echt plezier en voldoening uit – en gelukkig krijgt hij daarin de ruimte. Robin’s ambitie? Een eigen boek schrijven over dit onderwerp. En om Robin te helpen het maximale uit zijn ambitie te halen, heeft hij een nieuwe rol als ‘connector’ gekregen, de spil tussen medewerkers, klanten en partners.

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”

Robin werkt het grootste gedeelte van de tijd als business advisor aan fantastische (inter)nationale projecten. Daarin verbindt hij mensen, de business en ICT. Dat hij ontzettend veel plezier haalt uit zijn werk, blijkt snel uit de manier waarop hij vertelt: “Eigenlijk heb ik geen duidelijke scheiding van werk en privé. Ik heb plezier in wat ik doe en dat zie ik niet zozeer als werk. Het leukste aan mijn werk vind ik het omgaan met mensen! Ik streef ernaar om echt van toegevoegde waarde te zijn voor organisaties. Zodat we samenwerken om doelstellingen te realiseren, vooral die op de lange termijn.”

Sinds afgelopen jaar heeft Robin een nog mooiere uitdaging gekregen: Conspect is namelijk een nieuwe weg ingeslagen. Het is dan ook de taak van Robin om te weten wat er speelt - bij zowel medewerkers en klanten, als de wereld om ons heen:
  • Wat is hun behoefte?
  • Hoe zorgen we voor gelukkige medewerkers?
  • Hoe zorgen we tegelijkertijd voor bovengemiddeld tevreden klanten?


Onderdeel zijn van en bijdragen aan succes

Vind jij het belangrijk om actief bij te dragen aan het succes van klanten en het bedrijf waar je voor werkt? Bij ons kan dat: “De reis die we als ICT-specialist de afgelopen 15 jaar met elkaar hebben gemaakt en nog steeds maken is nogal wat. Bijvoorbeeld het proces van het bepalen van de identiteit en te weten waar we echt goed in zijn. Het is fantastisch om op die trein te zitten. De stip aan de horizon waar we met elkaar naar toe werken en waar ik onderdeel van ben.”, aldus Robin. 

Samenwerken is de sleutel tot succes

Wanneer een organisatie verandert, is het cruciaal dat alle neuzen dezelfde kant op staan: samenwerken aan een nieuw doel. “Mensen binnen het bedrijf moeten vertrouwen hebben in de verandering én in het succesvolle resultaat ervan geloven. Om dit vertrouwen te realiseren is duidelijkheid nodig: door volledige transparantie en open communicatie met elkaar. Alleen zo werk je samen toe naar succes.”

Werken met één grote familie

“Er is een warme sfeer op alle vlakken, het is eigenlijk nooit saai. Het groepsgevoel wordt overheerst door de gemeenschappelijke visie en de weg die we in zijn geslagen. Namelijk groeien om nog gavere, uitdagende projecten aan te pakken met onze collega’s. Door velen wordt het beaamd: het is één grote familie. Zo’n beetje elke maand zie je elkaar weer en dan is het altijd weer gezellig.”

Word jij het nieuwe lid van het Conspect-team? Waar je elke dag werkt aan persoonlijk een zakelijke groei? Plan dan een kennismakingsgesprek of stuur direct een open sollicitatie. We maken namelijk graag plek voor toptalent.