Medewerkers vertellen

Hoe ervaren zij het werken bij Conspect?


Leuk maakt alles beter, dat is waar wij in geloven. En we geloven dat jij als ICT-professional de waardering hoort te krijgen die je verdient. Daarom maken we in ons team ook altijd plek voor toptalent. Medewerkers staan bij Conspect écht voorop - dat blijkt uit het feit dat je als collega bij ons persoonlijke aandacht krijgt in het bereiken van ambities en persoonlijke groei. Onze medewerkers werken namelijk altijd aan mooie, uitdagende projecten bij toonaangevende klanten. Zo blijven ze geïnspireerd, gemotiveerd en houden ze plezier in hun werk. Dat is belangrijk, dus daar zorgen we graag voor.

Nee, dit is geen marketingverhaal – maar het is écht zo. Onze medewerkers vertellen jou graag hoe zij het ervaren om hun ambitie, talent en passie elke dag in de praktijk te brengen – en welke mooie dingen ze hebben bereikt in de loop van hun Conspect-carrière. Van BI-architect, tot Oracle APEX Ontwikkelaar tot Java Ontwikkelaar.

Van starter naar grondlegger.

Cedric Eelzak is Business Intelligence Architect bij Conspect. Hij vertelt je graag over zijn passie, het waarmaken van ambities en zijn rol als grondlegger van de Conspect Datawarehouse Toolkit.

Lees het verhaal van Cedric Eelzak – Business Intelligence Architect
Medewerkers vertellen hoe het is om bij Conspect te werken
marten-deinum---medewerkers-vertellen.png

Van passie voor Java Spring naar goeroe en auteur.

Marten Deinum, Java Spring consultant en Java architect bij Conspect, schrijft inmiddels zijn 3e boek over Java Spring en is inmiddels uitgegroeid tot goeroe. 

Lees het verhaal van Marten Deinum – Java Spring Consultant, Java Architect en Spring goeroe.

Van dromen naar realiteit.

Robin Boot, business advisor en connector bij Conspect, vertelt over zijn ervaring als Conspecter en over de passie voor zijn vak.

Lees het verhaal van Robin Boot – Business Advisor en Connector.
robin-boot-20171002-conspect-004.jpg