Van passie voor Java Spring naar goeroe en auteur

Maak kennis met Marten Deinum (Java Spring Consultant)

Zoek jij een omgeving waar jij als Java Spring consultant groeikansen hebt? Waar jij de enorme passie voor je werk in de praktijk kan brengen? Dat deed onze collega Marten Deinum ook. Met als resultaat dat hij hele gave dingen is gaan doen, waaronder kennis delen over zijn passie Java Spring. Dat maakt dat hij nu in 10 jaar tijd inmiddels zijn vierde boek heeft geschreven en regelmatig kennissessies en workshops geeft over datzelfde onderwerp. Wil jij ook meer doen met je kennis en ervaring op Java Spring gebied? Plan dan een kennismakingsgesprek.

spring-boot-2-recipes.jpg

"Als je zelf weet wat je wilt, krijg je alle kansen en mogelijkheden”

Ben jij ambitieus? Onze collega Marten ook. Logisch dat hij dan ook alle groeikansen heeft gegrepen die bij Conspect voor het oprapen liggen. Inmiddels is hij niet alleen Java Spring Consultant, maar óók Java architect, Spring goeroe én auteur. Een echte expert.

In zijn vrije tijd is hij duikinstructeur en is hij actief bij de reddingsbrigade. “Waar ik écht enthousiast van word? Van het open source framework Spring.”

Ambitie, passie en het creëren én aangrijpen van groeikansen zit bij onze collega’s en organisatie in het DNA, zo blijkt ook uit het verhaal van BI-architect Cedric.

Bijdragen aan duurzaamheid

Als Java Spring consultant bij Conspect werk je voor diverse opdrachtgevers en aan diverse projecten. Zo ook aan projecten die bijdragen aan een betere wereld.

Stel je voor: je werkt net als Marten aan een gaaf project bij een grote energieleverancier. Naast energie leveren ze ook:

  • elektrische fietsen;
  • zonnepanelen;
  • en woningisolatie.

Dit leveren ze aan hun partners via een service platform. Hoe mooi is het als jij dit platform naar een hoger niveau mag tillen door optimalisatie?” Samen met zijn team werkt Marten bij de klant. Daarnaast is er vanuit Conspect ook voldoende vrijheid om zijn andere passie na te jagen: kennisdelen. Expertise, vakkennis en het uitwisselen hiervan zijn waardevol – daarom geven we daar graag de ruimte voor. Dat vinden wij echte partnership met zowel collega’s als met de klant.

Van uitdaging naar ongelofelijk resultaat

Wil jij non-stop werken aan resultaat en succes? Marten ook: “Ieder project waar ik tot nu toe aan heb gewerkt, is een succes geworden. Ik heb de afgelopen jaren allerlei klanten geholpen met het oplossen van hun technische uitdagingen. Op één van mijn eerste projecten ben ik toch het meest trots: een Java-applicatie voor een klant, die maar liefst een besparing van 70% heeft opgeleverd! Het is ongelofelijk wat voor gevoel dat geeft. Dan merk je pas echt wat je met jouw skills én een goed team kan bereiken. En… de klant gebruikt de applicatie nog steeds.”

Plezier maken om een hecht team te vormen

Geweldig, wat Marten allemaal doet en vooral ook dat het kan bij Conspect. Ben je benieuwd naar de informele kant van het werken bij Conspect? “De sfeer bij Conspect is informeel, open en vooral eerlijk. Ze verliezen het persoonlijke aspect niet uit het oog. Dat merk je vooral bij de personeelsmeetings en de teamuitjes die met regelmaat worden georganiseerd.” Uitjes? Ja! Denk aan bijvoorbeeld duiktrips naar Egypte, survivallen in de Ardennen, kartcompetitie, pokeravonden, een zeilweekend, raften en ga zo maar door.

Wil jij ook met veel plezier geweldige prestaties neerzetten, en onderdeel uitmaken van een hecht team? Neem dan contact op voor een kennismakingOf stuur direct een open sollicitatie, we maken namelijk graag plek voor toptalent.