Matchen wij? Over onze collega’s en cultuur

Wil jij als ambitieuze ICT-professional nóg beter worden in wat je doet? En vind je het belangrijk dat er een motiverende werksfeer is en een hecht team is bij het bedrijf waar je werkt? Mooi, dan zijn wij, het leukste ICT-bedrijf van Nederland, een goede match. We zoeken namelijk altijd toptalent om onze A-merkklanten verder te helpen.

Hoe je onze cultuur het beste omschrijft? Aan de hand van plezier, passie en partnership. Ons motto is duidelijk: Leuk maakt alles beter! Wat dat betekent in de praktijk?

Leuk maakt alles beter. Dus plezier in je werk is belangrijk

Je werkt gemiddeld zo’n 40 uur per week. Dus plezier hebben in je werk én bij het bedrijf waar je werkt is dus erg belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander. Naast hard werken en uitstekende kwaliteit leveren, komt ons team regelmatig samen op kantoor voor interne kennissessies. Mét pizza en ons eigen Conspect-biertje (oh ja, één van je toekomstige collega’s brouwt bier in zijn vrije tijd – en dat vonden wij zo lekker en leuk dat we het recept op grotere schaal hebben laten maken. Ook die interesse in hobby’s vinden wij belangrijk). Natuurlijk horen vrijmibo’s en regelmatige bedrijfsuitjes ook bij plezier hebben in je werk. Wat dacht je bijvoorbeeld van… een duiktrip naar Egypte, stedentrip naar Dubrovnik of lekker skiën in Oostenrijk?

Met passie werken aan excellentie

Als jij bij ons aan de slag gaat, merk je al snel dat we verschillende expertises in huis hebben. Van BI-/BA-ers, Oracle-experts tot back- en frontend Javanen. Het is niet alleen hun vak, maar ook de passie van je nieuwe collega’s. En dat werkt door in alles wat ze doen. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, laatste trends en technieken. En het mooie is dat ze elkaar ook op de hoogte houden. Zo zorgen we samen dat onze klanten altijd het allerbeste resultaat krijgen.

Wil jij ook deel uitmaken van dit team ambitieuze ICT-professionals? Kijk dan eens bij onze ICT vacatures.

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie, we maken namelijk graag plek voor toptalent. Een ander mooi voorbeeld van de passie van onze collega’s is Marten Deinum – hij is inmiddels een ware Java Spring goeroe. Hij schrijft op dit moment zijn derde boek over dit onderwerp – dat is pas passie. Daarom maken wij daar graag tijd voor vrij. Meer weten? Lees Marten’s verhaal hier.

Bij ons sta je op nummer 1, maar dan echt, dat noemen wij partnership

Samen komen we verder. Dat geldt voor onze mensen, en ook voor onze klanten. Jij staat als medewerker altijd op 1 bij ons. Dat uit zich in allerlei opleidingskansen, uitdagende opdrachten, goede arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer. Want één ding is zeker: tevreden, gemotiveerde medewerkers leiden tot de beste prestaties. En dat draagt weer bij aan mooie resultaten voor onze klanten.
Dus, ben jij een ICT-professional en werk je het liefst aan projecten die uitdagen om het beste uit jezelf te halen? En zie je jezelf al helemaal werken bij Conspect? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons je bellen op een moment dat het jou uitkomt.

Oké, wat hebben een uil en het leukste ICT-bedrijf van Nederland met elkaar te maken?

Goeie vraag, dat leggen we graag even uit. In ons logo komt onze uil voor. Daar kozen we voor omdat een uil scherpe zintuigen heeft. Wist je bijvoorbeeld dat een uil in het donker 3 tot 10 keer beter ziet dan wij mensen? Uilen horen uitstekend, zijn flexibel en passen zich goed aan veranderende omstandigheden aan. Nu denk je misschien – interessant – maar wat heeft het met het leukste ICT-bedrijf van Nederland te maken? Nou, dit zijn bij uitstek de eigenschappen die je terugziet bij goede ICT-specialisten en -techneuten.

Ook leuk om te weten, Conspect komt van het Latijnse woord ‘Conspectus’ en betekent: ‘het geheel overzien’ of ‘in het oog vallend’. Ook dit geldt natuurlijk voor een uil die 360 graden om zijn eigen as een gebied in kaart kan brengen.