Vacature: Business Analist bij Conspect

Het analyseren van data en meewerken aan procesoptimalisatie is een kunst op zich maar jij hebt meer in je mars en wilt daarmee écht impact maken. Dan staat er bij Concept een mooie uitdaging als Business Analist op jou te wachten!

Jij wordt enthousiast van complexe business- en proces vraagstukken, gaat geen enkele uitdaging uit de weg en weet tegelijkertijd de juiste ondersteuning te bieden die op dat moment nodig is. Als Business Analist ben jij een verbinder en help jij met procesoptimalisatie of weet je een passende Business Analytics-oplossing neer te zetten. Hierbij moet je denken aan het vertalen van een vraagstuk naar requirements, het opstellen en ontwerpen van een functioneel architectuur en/of het ondersteunen met analyses. Jouw kennis wordt dus binnen opdrachten in de breedste zin ingezet!

Image

Wat krijg jij?

Trainingen en kennissessies
Interessante opdrachten en projecten bij verschillende opdrachtgevers
Spectaculaire borrels en uitjes
Leaseauto, laptop, telefoon en gelijk een vast contract

Wat vragen wij?

Afgeronde HBO/WO-opleiding
5 jaar ervaring als Business Analist
Kennis van SQL en visualisatietools als PowerBI en Pyramid
Klantgericht, communicatief sterk en ervaring met Agile werken

Natuurlijk wil jij écht een impact maken en daarom gaan wij uit van jouw expertise. Binnen Conspect staan wij achter jouw ambities en zorgen wij samen dat jij die bereikt. Dit betekent ook dat jij binnen Conspect, en bij onze opdrachtgevers, niet bang bent om jezelf uit te blijven dagen. Wanneer jij het gevoel hebt dat jij jezelf verder wilt en kan ontwikkelen, dan bieden wij daar de ruimte voor. Zo organiseren wij regelmatig kennissessie’s en is er ook ruimte voor trainingen.

Dus, zoek jij veelzijdigheid en afwisseling in jouw werk en wil jij het verschil maken? Solliciteer dan vandaag nog!

Over Conspect

Wij verbinden de wereld om ons heen met elkaar, door middel van onze kennis en onze kernwaarden; namelijk Plezier, Passie en Partnership. Een optimale samenwerking in een uitdagende, moderne en vooral plezierige omgeving zal leiden tot fantastische prestaties.

Daarnaast sta je er bij ons nooit alleen voor. Er zijn altijd collega’s bereid om hun kennis en ervaring met je te delen. Heb je het gevoel dat je nog meer kan en wil leren? Ook hier is ruimte voor. Bij Conspect staan onze medewerkers op nummer één. Ook werken wij met z’n allen hard en willen we uitstekende kwaliteit leveren. Maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier hebt in zowel je werk als daarbuiten. Daarom organiseren we vrijmibo’s en regelmatige bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een duiktrip naar Malta of skiën in Oostenrijk......

Ook bieden wij een mooi salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je nog meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Interesse? Of heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Inge de Heus, 06 - 160 40 889. Helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan nu direct:

0
Aantal medewerkers
Hoofdkantoor: Almere
90% man - 10% vrouw
0
Gemiddelde leeftijd

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image