Vacature: Microsoft BI Consultant bij Conspect.

Heb jij een passie voor data en word jij enthousiast van de nieuwste Microsoft technologieën? En wil jij door middel van data een verschil maken binnen organisaties? Dan heeft Conspect de uitdaging voor jou!

Je bent niet bang om je mening te geven, boekt graag resultaten en wilt de beste zijn in jouw vakgebied. Binnen Conspect staan wij achter jouw ambities en zorgen wij samen dat jij die bereikt. Dit betekent ook dat jij binnen Conspect, en bij onze opdrachtgevers, niet bang bent om jezelf uit te blijven dagen. Bijvoorbeeld door het neerzetten van een BI-strategie, het opbouwen van een effectieve informatievoorziening of een opdrachtgever ondersteunen om een stapje verder te komen op het gebied van data. Ook weet jij opdrachtgevers mee te nemen in de toegevoegde waarde van data door het opzetten van een Datawarehouse, tot het optimaliseren van een ETL-proces of het bouwen van dashboards waardoor de data nóg inzichtelijker wordt. Jouw kennis wordt dus binnen opdrachten in de breedste zin ingezet!

Vacature voor microsoft bi consultant

Wat krijg jij?

Trainingen naar keuze en vele kennissessies
Interessante opdrachten en projecten bij verschillende opdrachtgevers
Spectaculaire borrels en uitjes
Leaseauto, laptop, telefoon en gelijk een vast contract

Wat vragen wij?

HBO/WO diploma en minimaal 3 jaar ervaring met MSBI-stack en PowerBI
Ervaring met Data Vault en Azure (is een pré)
Jij wilt altijd meer en bent niet bang om je mening te geven, daarnaast boek je graag resultaten en wilt de beste zijn in jouw vakgebied
Sterke analytische vaardigheden en goede communicatie skills

Als Microsoft Business Intelligence Consultant ben jij een expert op het gebied van Microsoft. Hierdoor ben jij een echte sparringpartner voor de opdrachtgever. Dit maakt dat jij de MSBI-stack van binnenstebuiten kent of een expert ben op het gebied van PowerBI. Daarom organiseren wij regelmatig kennissessie’s en is er veel ruimte voor trainingen. Jij staat dus écht op nummer 1 bij ons! Daarnaast hebben wij, naast de Microsoft-technologieën, ook onze eigen BI-tool: ‘CDT’. Vind je het leuk om hier mee aan de slag te gaan en verder uit te bouwen? Dan is daar natuurlijk alle ruimte voor!

Over Conspect

Wij verbinden de wereld om ons heen met elkaar, door middel van onze kennis en onze kernwaarden; namelijk Plezier, Passie en Partnership. Een optimale samenwerking in een uitdagende, moderne en vooral plezierige omgeving zal leiden tot fantastische prestaties.

Daarnaast sta je er bij ons nooit alleen voor. Er zijn altijd collega’s bereid om hun kennis en ervaring met je te delen. Heb je het gevoel dat je nog meer kan en wil leren? Ook hier is ruimte voor. Bij Conspect staan onze medewerkers op nummer één. Ook werken wij met z’n allen hard en willen we uitstekende kwaliteit leveren. Maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier hebt in zowel je werk als daarbuiten. Daarom organiseren we vrijmibo’s en regelmatige bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een duiktrip naar Malta of skiën in Oostenrijk...... 

Ook bieden wij een mooi salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je nog meer weten over de Conspect cultuur en identiteit? Collega’s vertellen graag over hun persoonlijke ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

0
Aantal medewerkers
Hoofdkantoor: Almere
88% man - 12% vrouw
0
Gemiddelde leeftijd