Jouw ICT carrière – ben jij toe aan de volgende stap?

Bekijk dan onze ICT vacatures

Het is tijd voor een nieuwe stap. Je werkt nu al een tijdje als ICT-professional, maar je wilt verder groeien in jouw ICT carrière. Logisch - want je bent goed in wat je doet. En met de juiste kansen weet je zeker dat jij nog succesvoller wordt. Daar helpen we jou graag bij. Hoe? Door te investeren in jouw groei. Denk aan opleidingskansen, regelmatige kennissessies op kantoor en een gemotiveerd en professioneel team collega's. Leuk maakt alles beter - daarom organiseren we niet alleen kennissessies, maar ook allerlei gezellige bedrijfsuitjes.

Er is altijd plaats bij ons voor ambitieuze ICT professionals

Bij het leukste ICT-bedrijf van Nederland: Conspect, maken we graag plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. Want medewerkers staan bij Conspect op nummer 1, maar dan écht. Dus, zoek je gave vacatures om bij te dragen aan innovatieve projecten, en wil je jouw ICT carrière in de lift krijgen? Wil je werken bij een bedrijf met een fijne werksfeer, veel groeimogelijkheden en toonaangevende opdrachtgevers? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Werken bij conspect consulting & ict

Development

- Doe jij niets liever dan gave (web)applicaties maken? Bekijk de vacature Java Ontwikkelaar. 

 

- Wil jij oplossingen vinden voor complexe uitdagingen? Bekijk de vacature Oracle Ontwikkelaar. 

 

- Wil jij jouw expertise op het gebied van Oracle APEX inzetten? Bekijk de vacature Oracle APEX Ontwikkelaar.

 

- Ben jij een expert op het gebied van Oracle en altijd op de hoogte van de nieuwste OutSystems ontwikkelingen? Bekijk de vacature OutSystems Consultant

 

Business Intelligence

- Wil jij BI-oplossingen ontwerpen, ontwikkelen én testen? Bekijk de vacature Business Intelligence Consultant.

- Wil jij advies uitbrengen aan de klant over Microsoft BI-oplossing? Bekijk dan de vacature Microsoft BI Consultant. 

 

- Complexe business en proces vraagstukken op het gebied van Analytics oplossen? Bekijk dan de vacature: Business Analist.