Kom jij bij ons werken?

ICT vacatures voor enthousiaste professionals

Op dit moment zoeken we ambitieuze professionals voor de volgende vacatures:
Zeg eens eerlijk… Ga jij met plezier naar je werk? Krijg jij de waardering die je verdient? En krijg jij voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Bij ons, Conspect, is altijd plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. En voor professionals die op zoek zijn naar gave ICT vacatures om bij te dragen aan innovatieve projecten. Wil jij meer weten over onze cultuur? Onze collega’s over hun ervaringen bij Conspect. Of lees meer over de unieke cultuur bij het leukste ICT bedrijf van Nederland.

Werk moet vooral leuk zijn. Het moet passen bij jouw ambitie, talent en passie. Pas dan ben je in staat ongekende prestaties te leveren. Daar geloven wij in en handelen we naar. Ben jij klaar voor de beste stap in je carrière? Kom dan ons gedreven en enthousiaste team versterken. Ga direct naar de ICT vacatures. Of vraag een kennismakingsgesprek aan met één van de Conspect happiness officers.
Medewerker HR conspect consulting & ict
Recruiter conspect consulting & ict

Jij staat als medewerker op nummer 1, maar dan echt

Je krijgt persoonlijke aandacht in het bereiken van jouw ambities en persoonlijke groei. Door het actief delen van vakkennis en ervaring inspireren we elkaar. Je werkt aan mooie, uitdagende projecten bij klanten. Zo helpen we jou en de klant blijvend vooruit. Niet voor niets zijn ‘Conspecters’ er trots op dat ze bij het leukste ICT-bedrijf van Nederland werken. 

Wat verwacht jij van je toekomstige werkgever?

Een plezierige werkomgeving met aandacht voor persoonlijke groei? Ons bedrijf kenmerkt zich als open en informeel. Je bent géén nummer, want jij als medewerker staat écht voorop. Zo werk je in een inspirerende omgeving aan gave opdrachten en helpen wij jou met je persoonlijke groei. Dat maakt ons enthousiast. Of het nu: 
 • tijdens het werken bij klanten is;
 • tijdens één van onze toffe teamuitjes;
 • workshops;
 • of weekendjes weg. 
Niet voor niets is het motto: Leuk maakt alles beter!

Je maakt deel uit van een team betrokken collega’s dat van aanpakken houdt en voor elkaar klaar staat. Waar iedereen met elkaar omgaat als familie en waar jij als nieuwe collega in een warm bad terecht komt. Nee, dat zijn geen marketingleuzen, maar opmerkingen van collega’s. Het kenmerkt de ontspannen sfeer, waarbij respect voor elkaar en collegialiteit voorop staat. We vieren successen, hebben plezier in wat we doen en helpen elkaar altijd. 

Hopelijk ervaar jij het al: onze kernwaarden Plezier, Passie en Partnership, want dat is waar we het voor doen. 

Denk jij dat wij een perfecte match zijn? Maak dan een kennismakingsafspraak met een van onze happiness officers.Is één van deze ICT vacatures iets voor jou?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel deze ICT vacatures:

Op welk vlak wil jij excelleren?

Organisatie
vraagstuk

Analyse
& advies

Oplossing
& uitvoering

resultaat.png

Resultaat

Organisatievraagstuk

 1. Sneller tot inzicht komen
 2. Zelfstandig data analyseren
 3. Voordeel halen uit Big Data

Analyse & advies

 1. Informatie behoeften in kaart
 2. ICT-landschap analyseren
 3. Strategisch roadmap advies

Oplossingen & tools realiseren

 1. Ontwikkelen maatwerk applicaties
 2. Implementatie, training & beheer
 3. Capaciteitsvraagstukken

Resultaat

 • Informatievoorziening
 • Snelle adoptie applicaties
 • Transparantie