Welke BI-tools passen het best bij uw organisatie?

Het aanbod van BI-tools is groot. Soms zit de kracht van een Business Intelligence oplossing in de combinatie van verschillende tools. Nog meer keuzes dus. Waar moet u op letten bij de aanschaf? Wat heeft u nodig om de mogelijkheden van uw bestaande of nieuwe BI-tools optimaal te benutten? Wij adviseren u graag. Heeft u zelf onvoldoende kennis en expertise in huis om BI-tools te implementeren en te beheren? Voor een complete dienstverlening kunt u op ons rekenen. Dat is wat we u bieden als Business Intelligence Partner.

Welke BI-tool past bij uw organisatie?

BI-tools voor optimale data visualisatie

Als het om BI-software gaat zijn wij gespecialiseerd in diverse toonaangevende platforms en dashboarding tools. Het platform is de basis voor uw Business Intelligence oplossing. Zie het als een kapstok waar u één of meer verschillende ‘losse’ BI-tools aanhangt. Vaak is dit software waarmee u data visualiseert.

 

Onze specialisten zoeken graag voor u uit welke BI-tools het beste aansluiten bij de informatiebehoefte en het huidige en toekomstige BI-landschap binnen uw organisatie. Wij kennen de eigenschappen en mogelijkheden van toonaangevende BI-softwareproducten. We hebben zelfs Ontwikkelaars en Consultants in huis die nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van de CDT-tool.

Eigen BI-tool: Conspect Datawarehouse Toolkit

Naast Business Intelligence software van externe partijen werken we ook met een BI-tool die we zelf ontwikkeld hebben, de Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT). Met deze BI-tool vergroot u de betrouwbaarheid van uw analyses en rapportages zodat u veel tijd en geld bespaart. 

Profiteer van onze kennis van BI-tools en vraag om advies. Plan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons u bellen op een moment dat het u uitkomt.

Wij werken onder andere samen met:

Image
Image
Image
Image