Consultants aan het woord

Onze medewerkers zijn gedreven en enthousiast. Zij delen graag hun persoonlijke ervaringen over de uitdagende opdrachten die zij uitvoeren bij onze klanten. Passie, Plezier en Partnership staan hierbij centraal.

Lees hier wat onze consultants te zeggen hebben:

Gunilla

Systeem Ontwikkelaar

Ik vind de opdracht waar ik nu bij betrokken ben leuk omdat ik met prettige professionele collega’s samenwerk en het iedere keer weer een uitdaging is om het werk voor elkaar te krijgen. Uitdagend door de complexiteit, tijdsdruk en communicatie met de analisten en gebruikers.

Arno

BI Ontwikkelaar

Als consultant krijg ik de kans om mijn kennis op het gebied van Datawarehousing en Business Intelligence uit te breiden in een uitdagende omgeving met een superleuk team. Vooral heel tof dat ik zelf betrokken ben geweest bij het ontwikkelen van de datawarehouse automation tool.

Arnout

Software Ontwikkelaar

Ik werk in een technische complexe omgeving die altijd moet draaien. Extra leuk is het moderniseren en verbeteren van de softwarestack.

Daniel

BI Consultant

Het gevarieerde karakter van de klus waar ik momenteel mee bezig ben maakt het interessant. Contact met de business, want er werken echt héle leuke mensen hier!

Eelco

Java Developer / SCRUM Master

Voor mij is het meest interessant dat ik me op een inhoudelijke manier met mijn vak kan bezighouden binnen een innovatieve organisatie en ik hier met plezier een bijdrage kan leveren aan het resultaat.

Erik

SAS Ontwerper

De ontwerpersrol is een nieuw rol voor mij. Ik krijg nu de kans om daar in te groeien. Daarnaast heeft het raakvlakken met de cursus die ik op dit moment volg. Dit maakt deze cursus en de ontwerpersrol nog meer bijzonder.

Erik

Application Operator

Ik werk hier aan een zeer grote applicatie waar door veel mensen aan gewerkt is. Je komt dus allerlei constructies tegen (leerzaam). Wat ik ook leuk vind is de communicatie met de eindgebruiker over de oplossing en de grote mate van zelfstandigheid.

Jan

Java Ontwikkelaar

Deze complexe omgeving is niet te vergelijken met een standaard eCommerce omgeving. Hier draait alles om logistiek en het juiste bezorgmoment.

Maarten

OSB Ontwikkelaar

Deze opdracht is voor mij interessant vanwege het contact met de mensen op het project en het gezamenlijk bouwen van de software aanpassing die gedaan moeten worden.

Eric

Java Ontwikkelaar

Mijn opdracht biedt veel afwisseling door de hoeveelheid applicaties waar ons team aan werkt. Verder is het fijn dat ik naast back-end ook front-end werk kan doen. Er is ook veel ruimte voor het verbeteren van de kwaliteit van onze applicaties.

Marten

Software Architect

Wat ik leuk vind? Voornamelijk de afwisseling in projecten en het coachen van mensen om deze op een hoger niveau te krijgen.

Menno

Programmeur

De leermogelijkheden die ik krijg bij dit project zijn enorm groot. De complexiteit van de opdracht maakt van veel user stories een leuke puzzels.

Mischa

BI Specialist

Vanuit een frisse en open manier kijken hoe huidige chaotische processen verbeterd kunnen worden door op een meer gestructureerde manier te werken. Dit probeer ik over te brengen op mijn collega's.

Mohamed

OSB Ontwikkelaar

Leuke technische uitdagingen, de functionele wensen vertalen naar de techniek, in een leuk team samenwerken naar een doel.

Henk

Oracle Consultant

Een groot ICT project waar ik aan meewerk is het migreren van verschillende applicaties. Het interessante aan deze opdracht is dat er zeer veel en diverse applicaties zijn. Veelzijdigheid is dus gewaarborgd.

Maurice

Senior Functioneel Ontwerper

Ik heb bij de uitvoerder van het systeemcomplex gewerkt en werk nu bij de aanleverende partij. Dit maakt het zowel erg interessant als plezierig om nu ook de processen aan de voorkant mee te maken. Verder heb ik erg leuke collega’s met veel kennis en know-how.

Rafaëla

Java Ontwikkelaar

Alles is nog ontzettend nieuw voor mij, dus veel uitdaging om alles goed uit te werken. Daarnaast veel vrijheid in de taken die je mag oppakken. Scrum!

Sebastiaan

Oracle Developer

Het werken in een leuk, professioneel team, in een complexe omgeving, maakt het werk interessant. De applicaties worden internationaal gebruikt wat extra uitdagingen met zich mee brengt.

Ronald

Informatie Analist

Samenwerking, team effort, dynamiek van het werken en van de organisatie, het werken binnen een goed georganiseerde afdeling met groeipotentieel.

Joris

Applicatiebeheerder

De diversiteit van de werkzaamheden en de verschillende rollen die ik hier vervul zorgen ervoor dat ik dit heel leuk vind.

Rick

BI Consultant

Bij deze klant wordt op het hoogste niveau statistiek bedreven, in een complex domein. Voor mij betekent dit dat aan mijn deliverables hoge eisen gesteld worden. Ik vind dit leerzaam en uitdagend.

Robert

Oracle DBA

Ik krijg hier de mogelijkheid om mijn expertise te laten zien. Mijn bijnaam is Messi.

Robin

Management Consultant

Ik leer elke dag, verbeter elke dag, samen met de business partner en breng door deze synergie Plezier, Passie en Partnership naar een hoger level.

Rogier

APEX Developer

Voor mij is het een hele leuke opdracht omdat ik eindelijk mijn kennis van Oracle APEX kan toepassen. Ik was al redelijk bekend met Oracle APEX, maar kan nu die kennis enorm verdiepen doordat ik met andere specialisten samen werk.

Nico

Data Analist

De diversiteit in de werkzaamheden die verricht dienen te worden teneinde het doel van de opdracht te bereiken.

Thom

Business Analist

Ik wil de business zo goed mogelijk ondersteunen door hun bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk te maken en dat binnen de grenzen van het budget.

Wessel

Software Engineer

De kans om het volledige logistieke domein van de klant te zien. En hoe vaak sluit je nu een nieuwe fulfilment center aan?

William

Datawarehouse Ontwikkelaar

De datawarehouse diversiteit. Het is all-in-one. Erg leerzaam en iteratief traject met fijne projectcollega’s.

Winfred

Functioneel Beheerder

Er is sprake van een intensieve samenwerking tussen meerdere klantgroepen; van uitvoering tot business.

Ik heb de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan de wijze waarop ik mijn werkzaamheden uitvoer en maak deel uit van een klein, zelfsturend en resultaatverantwoordelijk team.

Jouw naam hier?

Vacature professional

Zoals je hier hebt gelezen betekent werken bij Conspect dat je aan uitdagende projecten meewerkt met plezierige collega's. Wil jij ook deel uitmaken van ons enthousiaste team? Bekijk dan onze vacatures en maak een afspraak.

Werken bij het leukste ICT bedrijf van Nederland