Werken bij Conspect

ICT met een lach

Werken bij Conspect

Werken mag bij ons vooral leuk zijn en dient te passen bij jouw talent en passie. Als je in een uitdagende, moderne en vooral plezierige werkomgeving kan werken aan innovatieve projecten ben je in staat om fantastische dingen te bereiken. Het zal jouw ontwikkeling een boost geven.

Naast Plezier en Passie vinden we Partnership uitermate belangrijk. Met partnership bedoelen wij samenwerken op een open, integere manier, waarbij het delen van vakkennis en ervaring ervoor zorgt dat iedereen daar voordeel bij heeft.

Als toonaangevende Consultancy & ICT dienstverlener op het gebied van Agile Development en Business Analytics levert Conspect Service & Solutions. Hierbij valt te denken aan diensten op het gebied van Java- en Oracle consultancy, business intelligence, projectmanagement, procesmanagement, testmanagement en interim management.
Daarnaast bieden wij Big Data Solutions. Vanuit deze dienstverlening helpen wij onze opdrachtgevers bij het kiezen van de juiste Solution en deze op een goede manier in te zetten.

Vanuit onze dienstverlening zijn wij in staat om voor onze opdrachtgevers een analytische, adviserende, of management rol te vervullen. De combinatie van kennis op het gebied van business én ICT zorgt ervoor dat jij als Conspect Professionals extra toegevoegde waarde kan bieden. In het werk hanteren wij een geïntegreerde benadering waarbij aspecten als organisatie, proces, mens en ICT worden meegenomen.
Conspect heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend trackrecord opgebouwd.

Interesse in een carrière bij Conspect?

Bij Conspect is er altijd plek voor Top Talent. Bij het zoeken naar nieuwe collega’s zijn de volgende 10 kenmerken voor ons belangrijk:

1. Willen werken met plezier;
2. Passie voor het vak;
3. Teamplayer;
4. Integriteit;
5. Nieuwsgierig, verder leren waar anderen stoppen;
6. Niet bang om vouten te maken, van vouten kan je leren;
7. Analytisch, weet complexiteit te reduceren;
8. Resultaatgericht;
9. Actief en onophoudelijk zoeken naar feedback;
10. Minimaal een afgeronde HBO opleiding.

Voldoe jij aan deze kenmerken, neem dan contact met ons op voor een goed en bovenal prettig gesprek.

Werken bij het leukste ICT bedrijf van Nederland