Conspect succesverhaal automotive branche

Category: Nieuws Project
Automotive Oracle Applicatie developer

Onze consultant Sebastiaan werkt met veel plezier voor een top organisatie binnen de automotive branche. Hij is mede verantwoordelijk voor het onderhoud en het verbeteren van een grote, internationale applicatie in zijn rol als Oracle Developer. Op deze manier helpt hij onze klant vooruit. Hieronder lees je zijn succesverhaal:

”Voor deze klant heb ik mee mogen werken aan het project “One Stop Shopping”. Dit project stond in het teken van het ontzorgen van de berijder door het pro-actief sturen van berichten voor zowel onderhoud, APK als bandenwissels. Door een nieuwe rekenmethode te ontwikkelen, op basis van diverse bronnen, is het schatten van de kilometerstand verbeterd. Door het vastleggen van onderhoudsintervallen per merk en type auto kan er zo bepaald worden wanneer onderhoud nodig is. Een maand van te voren wordt er een email naar de berijder gestuurd met de mededeling dat de auto binnenkort toe is aan onderhoud en de dealer binnen 5 werkdagen contact opneemt om een afspraak in te plannen. De betreffende dealer krijgt vervolgens ook een email dat hij contact op moet nemen met de berijder om een afspraak te maken. Na het afronden van het project hebben we met het gehele projectteam, inclusief het management en directie, geproost op het mooie resultaat. Het compliment van de directie en projectleider over zowel de goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen, als het behaalde resultaat, geeft een extra blijk van waardering voor de werkzaamheden!” 

Aldus Sebastiaan en zijn succesverhaal. Wil jij ook organisaties vooruit helpen? Bekijk dan hier onze vacatures en misschien schrijf jij ons volgende succesverhaal!

«