Onze identiteit

Onze identiteit

Wij verbinden de wereld om ons heen met elkaar, door middel van onze kennis en onze kernwaarden.
In een snel veranderende omgeving is het ons doel om als toonaangevende Consultancy & ICT dienstverlener mensen, markten en organisaties door middel van innovatie met elkaar te verbinden. Plezier, Passie en Partnership staan hierbij centraal. Wij willen continu de innovatie op het gebied van Agile Development en Business Analytics tot ons nemen en deze kennis delen met de wereld om ons heen.

Onze ambitie - Wij streven ernaar het werken met data toegankelijk te maken voor iedereen.
Optimale samenwerking in een uitdagende, moderne en vooral plezierige omgeving zal leiden tot fantastische prestaties. Fantastische prestaties, van onze gepassioneerde professionals, voor onze gerespecteerde opdrachtgevers.
Data wordt zo toegankelijk voor iedere ontwerper, ontwikkelaar, gebruiker en opdrachtgever. Daar zijn wij van overtuigd en zetten we ons iedere dag voor in.

Het fundament onder de beloftes die wij doen, aan onze professionals, opdrachtgevers en partners, wordt gevormd door een balans van onze kernwaarden; Plezier, Passie en Partnership.

Plezier
Conspect is “ICT met een lach”. Wij willen het werken met ICT leuk maken voor iedereen. Plezier betekent voor ons een combinatie van mensen, uitdagend werk en humor. Wij zijn er stellig van overtuigd dat werken met plezier leidt tot goede resultaten. Een goede carrière is alleen mogelijk met pret onderweg.

Wij vinden het leuk om ons bezig te houden met de dingen waar we goed in zijn. En omdat wij het leuk vinden wat wij doen, doen we de dingen goed.

Passie
Wij hebben een ‘can do’ mentaliteit. Onze professionals zijn integer, respectvol naar iedereen en hebben passie voor het vak. Door deze passie ontstaan groei en innovatie.
Als organisatie willen wij blijven leren, evalueren, ontwikkelen én grenzen verleggen.

Wij zijn trots op de dingen die wij doen. Wij durven te kiezen en wij doen uitsluitend de dingen waar wij goed in zijn. Wij zeggen waarvoor wij staan en staan voor wat wij zeggen.

Partnership
Wij hebben als filosofie; samenwerking werkt altijd.
Samenwerking is voor ons de optelsom van vakkennis, ervaring, inlevingsvermogen en integriteit, die wij willen delen met onze opdrachtgevers en partners.

Partnership betekent dat wij constant investeren in een vertrouwensrelatie voor de lange termijn. Door onderling samen te werken met onze professionals, opdrachtgevers en partners realiseren wij gezamenlijke ambities. Groei door samen beter te worden.

Wij werken transparant en maken onze beloftes waar; wij zijn duidelijk in onze communicatie, wij hebben passende kandidaten en passende diensten en bieden de juiste service op het juiste moment aan.

Ik wil hier meer over weten