Nieuwe directeur Business Analytics: Hans van Gorp

Category: Nieuws
Hans van Gorp Business Analytics Conspect

Per juni 2016 heeft Conspect voor haar unit Business Analytics een nieuwe directeur: Hans van Gorp.

In de afgelopen 25 jaar heeft Hans veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van ICT en bedrijfsvoering vanuit zijn rol als manager, directeur en ondernemer. Hans gelooft erin dat de prestaties van moderne organisaties significant verbeteren, door de mogelijkheden van ICT-oplossingen optimaal te benutten. Hij werkt graag met gemotiveerde en enthousiaste mensen aan oplossingen voor klanten die vooruit willen. Gedurende zijn eerste twee weken bij Conspect heeft hij aan zowel de klantkant als aan de kant van de medewerkers veel gezien, dat aansluit bij de omgeving waarin hij wil werken. Met veel plezier is hij dan ook aan de slag.

Hans heeft bewust voor Conspect gekozen. ‘’Conspect is een pareltje in Almere waar ik met veel plezier mijn bijdrage aan wil leveren. Het vertrekpunt van waaruit Conspect en de Conspecters verantwoordelijkheid nemen voor de klanten spreekt mij zeer aan. Daar komt bij dat consultancy en solutions op het gebied van Business Analytics, Business Intelligence en Big Data speerpunt zijn voor Conspect. Gezien de dynamiek op dit terrein, is er geen tijd om stil te staan. Er dient continu een scherp beeld te zijn van actuele en toekomstige ICT-mogelijkheden om informatievraagstukken steeds sneller, kwalitatief beter en tegen lagere kosten te beantwoorden. Door de juiste mix te vinden tussen strategie, organisatie en actie, lukt het om steeds weer op tijd klaar te zijn voor de vragen, die door onze klanten worden gesteld. Het vinden van die mix en daarmee het pareltje in Almere verdergaand te laten groeien geeft mij heel veel goeie zin!‘’ aldus Hans.

Algemeen Directeur Alfred van Wageningen is blij met de komst van Hans van Gorp. ‘’We merken dat Business Analytics, Business Intelligence en Big Data steeds belangrijker worden voor onze klanten. Wij zijn dan ook flink aan het investeren in zowel de kennis van onze Consultants als in de oplossingen die wij aanbieden.”

Verder zegt hij over Hans: “De keuze voor Hans persoonlijk was voor mij gemakkelijk gemaakt. Hij heeft niet alleen een schat aan ervaring op het ICT vlak, met zijn skills zal hij ons zeker goed kunnen helpen om vanuit onze kernwaarden Plezier, Passie en Partnership te komen tot optimale samenwerking tussen onze consultants en onze opdrachtgevers. En dat is precies de ambitie die Conspect heeft.”

Heb jij een vraag voor Hans van Gorp? Reageer dan hieronder.

«