Nalytics

Big Data Search Engine

Nalytics

Data veranderen in Kennis

Conspect Nalytics is een Big Data Search Engine en boort de kennis aan die in ongestructureerde data verborgen zit. Conspect Nalytics is een eenvoudig te implementeren Cloud Service die bedrijven helpt uitdagingen aan te gaan. Met deze tool wordt de effectiviteit van organisaties en het management team pijlsnel geoptimaliseerd.

Heeft uw organisatie:

  • grote hoeveelheden documenten en data die u moet kunnen controleren en nauwkeurig moet kunnen doorzoeken?
  • de noodzaak om gedetailleerde vragen op ieder moment van de dag te kunnen beantwoorden?
  • een ervaren en professioneel management team dat in staat is om informatie uit data te halen, maar door de grote berg aan documenten daar niet aan toe komt?
  • de wens om zoektijden te beperken EN vervolgens met betere resultaten te komen?

Nalytics boort de kennis aan die in uw ongestructureerde data verborgen zit

De computer op het bureau, het CRM, een document management systeem en andere bedrijfssystemen bevatten een enorme hoeveelheid ongestructureerde data. Documenten, spreadsheets, e-mails, webpagina's, afbeeldingen, correspondentie….. Het zijn allemaal onderdelen van de Big Data-uitdaging waar individuen, bedrijven en de rest van de wereld momenteel mee te maken heeft.

Nalytics kan deze ongestructureerde data aanboren of doorzoeken en uw medewerkers op een gestructureerde en nauwkeurige manier toegang geven tot de kennis die het bevat. Het mooie van deze tool is dat er geen aanpassingen aan uw huidige systemen voor nodig zijn.

Nalytics stelt bedrijven in staat de aanwezige kennis uit systemen beschikbaar te krijgen. Dit verhoogt de efficiency voor individuele projecten en ondersteunt het werk van alle medewerkers. Als tool stelt Nalytics u in staat om de effectiviteit van het bedrijf in zijn geheel te verbeteren.

Het gaan gebruiken van Nalytics is uitermate eenvoudig:

  • Er is geen implementatieproject nodig om deze Cloud based service in gebruik te nemen.
  • Built-in syntactic analysis betekent dat Nalytics direct toegang biedt tot kennis van hoge kwaliteit zonder dat u zaken hoeft te raadplegen, te configureren of te tunen.
  • Elk lid van uw management team is in staat om Nalytics resource sets te creëren, zonder enige specialistische IT-skills.
  • Nalytics levert u direct business voordelen en meer effectiviteit.

Onze visie is om de built-in structure van taal en documenten aan u beschikbaar te stellen en u zo in staat te stellen om de aanwezige kennis beschikbaar te maken en dit ook voor uw web resources te kunnen doen. De Nalytics knowledge engine stelt u in staat om met uw huidige documenten direct aan de slag te gaan en de antwoorden waarnaar u op zoek bent te krijgen.

Nalytics is een eenvoudig te gebruiken Cloud service die u zal helpen uitdagingen aan te gaan en verbeteringen aan te brengen in effectiviteit en productiviteit van uw management team en organisatie.

Ik wil hier meer over weten