Conspect ICT Oplossingen

Voor complexe ICT-vraagstukken

Conspect ICT Oplossingen

De technologische ontwikkelingen zijn altijd in beweging. Met onze eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijke software kunnen bedrijven flexibel zijn in deze snel veranderende tijden.

U weet precies waar binnen uw organisatie de ICT-uitdagingen liggen. De vraag is welke oplossingen en tools voor u het beste zijn.
Onze consultants kunnen uw ICT-doelstellingen vertalen naar de beste oplossing voor uw organisatie. Wij helpen bedrijven graag met de keuze voor de optimale oplossing zodat zij blijvend succesvol kunt zijn.

Met onze oplossingen krijgt u beter inzicht zodat u op strategisch niveau goede beslissingen kunt nemen. Traditionele Business Intelligence-oplossingen, Big Data-oplossingen gebaseerd op Hadoop, Big Data Search en Selfservice Business Analytics zijn tools waar wij veel kennis van hebben.

 

Onze Software Tools


CDT - Datawarehouse Automation


Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT)


Visual Data Analytics Software


Big Data Visualisatie Tool


Nalytics - Big Data Search Engine


Big Data Zoekmachine & Analytics Tool

Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT) om Business Intelligence oplossingen sneller, gemakkelijker en goedkoper te implementeren.

Big Data Visualisatie Tool om razendsnel grote hoeveelheden data uit bronsystemen te analyseren en te visualiseren in fraaie dashboards.

Big Data Search Engine is een eenvoudig te implementeren Cloud Service die bedrijven helpt uitdagingen aan te gaan.


Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden