Diensten & Oplossingen

Agile Development

Conspect is een specialist op het gebied van Agile Modern Software Development. Wij werken met gepassioneerde Java en Oracle Ontwikkelaars die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen, beheren en verbeteren van moderne, agile en complexe apps & applicaties. Wij doen dit met én voor onze opdrachtgevers. Conspect biedt capaciteit en ondersteuning aan, zowel op basis van projecten als op basis van consultancy.

Lees meer

Big Data Analytics

87% van alle bedrijven is ervan overtuigd dat Big Data Analytics het competitieve landschap binnen de branch de komende 3 jaar zal gaan veranderen. 89% van de bedrijven is van mening dat organisaties die zich niet aanpassen en geen Big Data Analytics strategie hebben het komend jaar hun marktaandeel zullen zien verkleinen en het momentum zullen gaan verliezen. Bent u er klaar voor? Investeer nu in de nieuwe industriële revolutie!

Lees meer

Conspect ICT Oplossingen

Onze oplossingen stellen u in staat om de beschikbare data zodanig inzichtelijk te maken dat u op strategisch niveau goede beslissingen kan nemen. Denkt daarbij aan traditionele Business Intelligence-oplossingen, maar ook aan Big Data-oplossingen gebaseerd op Hadoop, Big Data Search en Selfservice Business Analytics. Wij bieden u verschillende oplossingen.

Lees meer